2777
2789

بچه ها یکی از همکلاسیای پسر دانشگام که خیلی در حقم لطف کرده یه سری گف هوس فلان غذارو بدجوری کردم

ماهم که تو مملکت غریبیم گفتم من برات درست میکنم یه روز

خلاصه امروز بعد از مدت ها خواستم به حرفی که زدم عمل کنم از صبح بلند شدم تدارکات غذارو چیدم نزدیک ۷ ساعت طول کشید کلش

ولی یه اشتباهی که کردم از همون اولش بهش زنگ زدم گفتم دارم فلان غذارو درست میکنم چند ساعت دیگه بیا ببر، اونم گف آخه محمد و صادقم پیشمن(دقیقا کسایی که به شدت باهاشون رودروایسی دارم😩🤦🏻‍♀️)، دیگه دیدم زشته فقط به این دوستم غذا بدم اونا بشینن نگا کنن گفتم سهم اونارم جدا میکنم بیاین ببرین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب

نامه ای به فرزند نداشته ام:کجایی جان مادر؟من که مردم از چشم انتظاری...خسته نشدی از بازی با فرشته ها..من دلتنگ توام، دلتنگ بوی تنت دلتنگ ب اغوش کشیدنت تو دلتنگ من نیستی جان مادر؟روزها موهای طلاییت رو شونه میکنم ناخن هاتو لاک میزنم  بعد پشیمون میشمو لاکت رو پاک میکنم صورت نازت رو ب جای وضو میشورمو کنار جانماز خودم برات جانماز پهن میکنم نمازم که تموم میشه سرم رو برمیگردونم تا بهت لبخند بزنم اما میبینم همه اونا خیال بود،یه خیال خوش...شب هایی که خوابت رو میبینم دلم نمیخواد هیچوقت بیدار بشم اما بیدار میشم و دوباره روی خودم آوار میشم ...بسه دیگه چشم انتظاری بیا مادر بیا😭😭😭😭

تصورشم بده🥴🥴🥴🥴دوباره برنج درست میکردی خو

آلفا هستم👊                                                                 وقتی بیست سالم بود دوست داشتم با یکی روجدول کنار خیابون راه برم                                                               اااااااااااماکسی نبود....الان سی سالمه دیگه دلم نمیخواد       هرچیزی به وقتش قشنگه                                                                                                                                                                                                     

خلاصه یه ساعت گذشت

دوساعت گذشت

۳ساعت گذشت

...

دیدم این برنجم همینجوری شفته مونده رفته رفته داره بدترم میشه...😰😰😢😭😩

استرس گرفتم زنگ زدم به مامانم

مامان گف برگردون ببین تهش نسوخته باشه

برگردوندم دیدم سیاه زغالی شده🙂🙂🙂

خلاصه زنگ زدم گفتم نیاین کنسله🙂🙂🙂🙂

آبروم پیش هر ۳تاییشون یه جا رف😭😭😭😭😭

دلم میخواد زمین دهن باز کنه منو ببلعه فقط😭😭😭😫😫😫😣😣😣😣

هعععیییی روزگاااار

۱_یه برنج دیگه میذاشتی

۲_میرفتی برنج‌میخریدی

۳_همون شفته رو میدادی بخورن

۴_کته میذاشتی

زشت بوده زنگ‌زدی گفتی نیان بدبختا چقد شکمشونو صابون‌زدن😶

ممنون میشم هرکس دوست داشت برای ازدواج خاهرم و خوشبخت شدنش صلوات بفرسته
خلاصه یه ساعت گذشت دوساعت گذشت ۳ساعت گذشت ... دیدم این برنجم همینجوری شفته مونده رفته رفته داره ...

سه ساعت برای برنج🤔خیلی زیاده......برنج نیم ساعته میپزه

آلفا هستم👊                                                                 وقتی بیست سالم بود دوست داشتم با یکی روجدول کنار خیابون راه برم                                                               اااااااااااماکسی نبود....الان سی سالمه دیگه دلم نمیخواد       هرچیزی به وقتش قشنگه