2777
2789
عنوان

شوهرم خیلی بد دهنه و همش فحش میده

1166 بازدید | 56 پست

من دو تا بچه دارم ولی واقعا خسته شدم شوهرم خیلی بچه است همش قهر میکنه دم به ساعت دنبال بهانه است و توهین میکنه واقعا صبرم لبریز شده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه هفته بشو اینه خودش. همون کاراییو بکن ک خودش میکنه😎

من همونیم که وقتی یخم باز شه . . .                                                                                                                تا تیر تو زانوم نزنن به حالت عادی برنمیگردم😑
وقتی عصبیه سکوت کن و سگ محلش کن تا آروم شه.

اوف دیگه خسته شدم مدام عصبیه، تمومی نداره وقتی هم اروم میشه میخاد با یه رابطه سر و تهش رو هم بیاره و نمیزاره من حرفی بزنم، من هیچ حسی بهش ندارم اصلا توهین هایی که بهم میکنه رو فراموش نمیکنم

شوهر احمق منم همینه فحش و توهین به خونوادم......منم الان شدم مثل خودش هرچی بگه میگم مامانته.....ولی ...

وااای اینجوری ک‌حرمتا شکسته میشه خواهر من🥺

میشه برای‌ حل مشکلاتم یک‌صلوات مهمونم کنیدمهربونا؟!❤👇👇👇دوستان هر مشاوره اشتبـــاه ما ممکنه باعث پاشیـــده شدن یک زندگــــی بشه...💔  باعث خونه خــــراب شدن یه خانــــواده بشه...💔  چقدر خوبه قبـــل حرف زدن، کمــــی فکر کنیم...👌  هیچ زندگییی گـل و بـلبـل و بــی مشـــکل نیــست...  یادمون باشه کسی رو یک طرفه قضـــاوت نکینم ، و تا عزیزی  از مشــــکل خانوادگیش گفت فــــوری طلاق طلاق نکنیم.. وقتی از اونـــور قضیـه بی خبـریم💔                                                                                                                     این تاپیک رو بخونید♥️
اوف دیگه خسته شدم مدام عصبیه، تمومی نداره وقتی هم اروم میشه میخاد با یه رابطه سر و تهش رو هم بیاره و ...

میخواد اون فشار روانی که روش هست رو با رابطه خالی کنه.

تو فقط جوابشو نده عزیزم.

مردای ایرانی تو عصبانیت خیلی چرت و پرت میگن.ولی ته دلشون چیزی نیست معمولا!!!

خود واقعی بودن از همه چیز قشنگ تره!🥲❤️