2777
2789
عنوان

داغونم 😭

234 بازدید | 7 پست

باردارم افتادم به خونریزی، لخته و اینا رفتم بیمارستان گفت جنین مرده داری سقط میکنی اما دهانه رحم کامل بسته س، بهم گفتن برو خونه تا دو روز گرمی بخور تا خودش شاید بیوفته اگه نیوفتاد بیا برات شیاف بدیم و اگه نشد کورتاژ.... یعنی تا چند روز باید درد بکشم؟؟ کسی تجربه ای داره؟ هر لحطه به افتادن جنین فکر میکنم ضربان قلبم میره بالا شدید. خیلی استرس دارم، از صبح هم دردام شدید گفت مسکن بخور، مگه مسکن خودش صرر نداره؟ 

بومادران هی دم کن روزی سه جار لیوان بخور خیلی تلخه با نبات بخور  رحم و پاک میکنه من تجریش دارم& ...

ممنون گلم باید فردا بخرم، چند روز طول میکشه سقط بشه؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون گلم باید فردا بخرم، چند روز طول میکشه سقط بشه؟ 

والا من ۸ هفته بودم  آسیب دیدم تصادف کردیم خونریزی داشتم ولی خو سقط نمیشد اما خو جنین مرده بود دکتر قرص بهم داد بازم سقط نمیشد دیگ من شروع کردم بومادران خوردن  دوروز خوردم شبش یه  دفع شد

والا من ۸ هفته بودم  آسیب دیدم تصادف کردیم خونریزی داشتم ولی خو سقط نمیشد اما خو جنین مرده بود ...

آخی عزیزم انشالله جاش سبز شده برات. خیلی سخته از صبح دارم درد میکشم اما خبری نیست

آخی عزیزم انشالله جاش سبز شده برات. خیلی سخته از صبح دارم درد میکشم اما خبری نیست

اخی عزیزم میدونم چ دردی داری امشبو تحمل کن فردا این دارو ک گفتم بخور حتما تو نت هم سرچ کن راجبش خواصش میاد خیلی مفیده  و پیاده روی ‌کن سعی کن از پله بالا پایین بری .ولی اصلا نپر ممکنه افتادگی رحم بگیری خدایی نکرده

انشاالله توهم زود زود نی نی دار شی و سالم بیاد تو بغلت 

اخی عزیزم میدونم چ دردی داری امشبو تحمل کن فردا این دارو ک گفتم بخور حتما تو نت هم سرچ کن راجبش خواص ...

فدات گلم ممنون از پاسخگویی و راهنماییت 😘چشم فردا میگیرم