2777
2789

سلام بچه ها خوبین؟ من شوهرم شدیدا وابسته به خانواده شه. مخصوصا مامانش. یعنی اینطوری بگم که مطمئنم اونو همیشه به من ترجیح میده.و اگه من حرفی هم بزنم مثل بچه ها قهر میکنه و بامن روابطش بدتر میشه. منم سعی میکنم دیگه چیزی نگم  و بیخیال باشم و با این موضوع کنار بیام حتی اگه از درون خیلی داغون شم. حالا چند وقت پیش بهش گفتم ما عید هیچ جا مسافرت نرفتیم. بریم یه جایی؟ به من گفت باشه بریم عزیزم. الان بعد دو روز اومده میگه مامانمم میاد. چندم بریم؟ واقعا نمیدونم چیکار کنمم. چطوری بهش بگم نمیخوام مادرت بیاد. اونم ناراحت نشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بر بخوره😒تا کی میخوایی هیچی نگی بگو دوس دارم خودمون بریم

قبلا گفتم. دعوا و داستان هایی میشه که نگم برات. نفسش میره واسه مادرش. بخاطر همین از مامانش متنفرم واقعا.

کنسل کن مسافرت رو اون تا وابستگی داره اوضاعت همینه یا بیخیال شو یا برو پیش مشاور من به کسی پیشنهاد ...

خودمم همین فکر کردم ولی نمیدونم چی بگم بازم؟ اخه خودم پیشنهاد رفتن دادم. شما نظرتون چیه؟ چه بهونه ای بیارم؟ نه طلاق نمیتونم بخاطر خانواده م😔 چون بابا مامان خودم از غصه دق میکنن می میرن

قبلا گفتم. دعوا و داستان هایی میشه که نگم برات. نفسش میره واسه مادرش. بخاطر همین از مامانش متنفرم وا ...

بگو ما دیگه ازدواج کردیم زندگی خودمون رو داریم،الان میشه من هرجا برم پدر مادرمم ببرم با خودم واا😒