2777
2789

پسرم یک سال و پنج ماهشه

از دیشب ساعت سه تب کرد ولی خفیف بود با استامینوفن پایین نگهش داشتم

عصری خیلی اومد بالا.استامینوفن رو هم بالا اورد نخورد

بردم بیمارستان تبش روی 39ونیم بود

سریع بهش یه شیاف استامینوفن زدن ولی هیچی پایین نیومد

نیم ساعت بعد سرم زدن که از بس بچم تکون خوردو گریه کرد سرم از دستش دراومد دیگه نزاشتم وصلش کنن.

حالا دکتر استامینوفن و بروفن داده گفته هر چهارساعت یکیو بدم بهش

ساعت 9بروفن دادم خیییلی کم تبش اومده پایین.حالا ساعت بعدی یعنی یک شب دوباره بروفن بدم مشکلی نیست؟

درمان خانگی هم اگه میدونید بهم بگین ممنون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پاشویه کن 

خیلی دیر متوجه میشویم ک دوستان زیادی نداریمـــ ـفقط ادمای زیادی رو می شناسیمـــ...                         🥀🥀🥀🥀💔💔                                                   پرنده ای کهــ  رفت بگذارد برود....💔                                  هوای سرد بهانهــ است    ....                                  هوای دیگــری بهــ سر دارد🥀💔
4ساعتی بدم مشکلی نیست؟

سلام.پزشک عمومی هستم.

فاصله دفعات بروفن باید حداقل ۶ ساعت باشه

شما چهر ساعت به ۴ ساعت استا بدزن، اگه تحمل خوراکیشو نداره شیاف بذارین، بعد هر ۶ ساعت به ۶ ساعت هم بروفن بدین.

استامینوفن رو می تونی ۶ ساعت یکبار بدی . بروفنرو مابین استامینوفن منتهی بروفن با معده خالی نمیشه . پس اگر بچه تون چیزی نمی خوره بروفن ندید. شیاف استامینوفن رو استفاده کنید . اگر حس می کنید بزرگه از طول نصف کنید نه از عرض که حالت نوکش که باریکه از بین نره . پاشویه با آب شیرباشه نه آب خنک . یه گاز استریل بردارید بزنید تو آب روی شکم و پهلوها بزارید تا جایی که ممکنه لباسهاش رو کم کنید 

سلام.پزشک عمومی هستم. فاصله دفعات بروفن باید حداقل ۶ ساعت باشه شما چهر ساعت به ۴ ساعت استا بدزن، ا ...

ممنون یعنی ساعت یک که استامینوفن دادم.ساعت دو بروفن بدم .چون ساعت 9بروفن دادم بهش