2777
2789
عنوان

بچه ها میشه یه جواب کوتاه بهم بدین ممنونتون میشم

| مشاهده متن کامل بحث + 1156 بازدید | 66 پست
آخه واقعا نمیشه من با دو تا بچه چجوری جدا شم

در این خصوص نمیتونم اظهارنظر کنم من کلیت رو گفتم

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب چیزی از مشکلات با شوهرت نگفتی که همه ی زندکی ها مشکلاتی دارن هیچ زندگی بدون مشکل نمیشه مهم اون ق ...

ببین من کلا هیچ حسی به شوهرم ندارم البته بلا زیاد سرم آورده اما الان ظاهرا خوبیم مسافرت گردش و تفریح ولی اصلا دوسش ندارم دیگه انگار برام تموم شده

خدا رو شکر ممنون

خیانت هم میکنه؟ 

نسلی عاشقت شد که هرگز تو را ندید🖤لطفا اگر با نظرم مخالفی ریپ نزن.با احمق بحث نمیکنم اگر ریپ نزدم حتما حجم حماقتت خیلی بوده. متنفرم از خانمایی که میان تو تاپیک بقیه قربون صدقه شوهرشون میرن، مثلا طرف تاپیک زده شوهرم تو جمع ضایم کرد پست میزاره قربون شوهر خودم که تا حالا ضایم نکرده، تاپیک میزنن شوهرت بهم پول نمیده یکی میاد میگه قربون شوهر خودم که همه کارتاش دست خودمه😐😂بیزار از کلمه آقایی و اونایی که آقایی میگن. جهان سوم جایی است که خانماش اندازه النگوها تو دستشون دندون خراب تو دهنشون دارن

عشق و خوشبختی وجود داره، اما نسبیه

مثلا ممکنه اون‌ چیزی که باعث پایداری یه رابطه است، برای دو نفر دیگه محدود کننده باشه

برای همه نسخه واحد وجود نداره

اما حداقل ها برای یه رابطه اینه که حرمت همدیگه رو حفظ کنن و اسم طلاق رو با کوچکترین دعوا وسط عصبانیت به زبون نیارن

درک متقابل از هم داشته باشن و تفاوت ها رو درک‌ کنن

یه مرد یا زن با یه اخلاق ثابت ممکنه برای یه نفر جذاب باشه و برای نفر دیگه نباشه

ممکنه مثلا یه مرد در برابر یه زن یه اخلاق بدی رو نشون بده اما اگه با کسی دیگه ازدواج میکرد اون اخلاق بد رو بروز نده، منظورم اینه که رفتار اون زن ممکنه باعث رفتار متقابل بشه

یا بلعکس یه زن در برابر مردها با اخلاق های متفاوت

من نمیگم خیلی خوشبختم اما خدا روشکر زندگی خوبی دارم عزیزم عشق مهمه اما دوست داشتن مهم تر هست اینکه ه ...

مشکل اینه من با تنها کسی که راحت نیستم شوهره اصلا تنهایی بیشتر بهم حال میده همه چیم اجباریه حتی رابطه

ببین من کلا هیچ حسی به شوهرم ندارم البته بلا زیاد سرم آورده اما الان ظاهرا خوبیم مسافرت گردش و تفریح ...

نمیتونی ببخشیش 

ببین نمیگم اون کار خوبی کرده ها، ولی اگر الان در صدد جبران گذشتس شما هم کمی کوتاه بیا

جدا شدن هیچ وقت فکر خوبی نیست

مطمئن باش بیرون از اون زندگی ، شرایط بهتری منتظر تو نیست بلکم مشکلاتت چند برابر میشه

پس بهتره این شرایط رو که زحمت کمتری برات داره بهترش کنی واسه خودت

تعداد زوج‌های خوشبختی که من دیدم خیلی کم بوده. ولی در کل به نظرم فضای مجازی باعث شده توقعات (به خصوص ...

موافقم. اما من رابطه خیلی خیلی عاشقانه هم نمیخام اما لااقل دوسش داشته باشم که دردش درد من باشه با ذوق بغلش کنم محبت کنم . اینا به نظرت زیاده؟

مشکل اینه من با تنها کسی که راحت نیستم شوهره اصلا تنهایی بیشتر بهم حال میده همه چیم اجباریه حتی رابط ...

اون شخص یه همسفر هست برای شما تا آخر راه دوتا راه داری یا میتونی از بودن کنار این همسفر لذت ببری یا خودت رو آزار بدی 

مطمئنا همسر شما یه سری ویژگی های مثبت هم داره تا حالا به اون ویژگی ها فکر کردی؟

از خوبی هاش بهش گفتی

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

منم تو زندگی همه چیز دارم ولی احساس می کنم همدیگر رو زوری تحمل می کنیم این درک من از زندگی که خیلی ا ...

من حتی نمیتونم وانمود کنم کانلا متوجه میشه و همش اعتراض و تهدید میکنه اما مجبورم انکار کنم واقعا هیچ علاقه ای بهش ندارم