2777
2789
عنوان

آب کردن شکم

257 بازدید | 21 پست

سلام دوستان یه سوال داشتم

من مدتیه ک یکم اضافه وزن پیدا کردم و شکم آوردم 

امکان اینکه باشگاهم برم وجود نداره تحرکم فقط انجام کارهای خونه است و کارم خیاطیه ک بیشتر اقات نشستم

آدم پر خوری هم نیستم درواقع اصلا اشتها ب غذا ندارم

بزور شوهرم غذا میخورم کلا اگه خودم زیاد درحال خوردن باشم یا کسی دیگه عصبی میشم

از لحاظ وزنم مشکلم فقط شکم و پهلوهامه وگرنه بقیه جاهای خوبه

۷کیلو اضافه وزن دارم از۴۵ اومدم ۵۲

قدمم نسبتا کوتاه هستش 

تروخدا یه راهکار بدین ک بتونم تو خونه لاغر بشم خیلی ناراحت و نگرانم

میشه یه قرص خوب بهم پیشنهاد بدین ک عوارض نداشته باشه و من با اندک ورزشی ک میتونم تو خونه انجام بدم این شکم مبارک رو آبش کنم‌ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قرص چیه بابا همش عوارضه

اگر میتونی اب کرفس بخور"مزه اش تلخه ولی اوکیه میتونی باهاش اب هویج اب بگیری

یه دختری ک الان دیگ خودشو بعد پنج سال شمالی حساب میکنه بزرگ شده ی کرج😍❤✨🎀این کاربری از 15خرداد دست دو نفر هستن❤🙏🏻

اگه گفتن بی زحمت بگو بهم😅دمنوش لاغری هست عطاری دارن ورزش که دراز نشست و حلقه من چون دیسک کمر دارم هیچکدوم نمیتونم انجام بدم😬😅

من به دستهای خدا خیره شدم معجزه کرد.میشه برای ازدواجم تا آخر امسال دعا کنید🥰

هرکس میخواد لاغر کنه میخواد بخوره تا لاغر بشه🤣 باید نخوری چه قرص چه چیزای الکی. شکر نخور چای شیرین نخور چیپس و پاستیل و تنقلات و مربا.  هر چی تو ش قنده و برنج و نون که بازم به قند تبدیل میشه. علاج لاغری شکم همینه. پیاده روی نیم ساعت داخل خونه هم میشه ولی آهنگ بذاری آسون تر میشه آخه تو خونه نیم ساعت راه بری فقط دور خودت میچرخی. من بدون ورزش خاص و کم خوری و حذف نوشابه و چیزایی که گفتم شکمم رفت داخل. 

اگه گفتن بی زحمت بگو بهم😅دمنوش لاغری هست عطاری دارن ورزش که دراز نشست و حلقه من چون دیسک کمر دارم ه ...

از شکر و ارد دوری کن نان جو استفاده کن 

عزیزم رژیم هزینه اش زیاده ولی شما بخور هر چی دوست داری اما کم مثلا ۵ قاشق برنج عالیه براتون نان هم ی کف دست 

بچه مازندرانم  ۲ تا پسر دارم 🥰😍🥰😍

از شکر و ارد دوری کن نان جو استفاده کن  عزیزم رژیم هزینه اش زیاده ولی شما بخور هر چی دوست داری ...

ممنون از راهنماییتون در کنار اینها قرص سراغ ندارید ؟

من به دستهای خدا خیره شدم معجزه کرد.میشه برای ازدواجم تا آخر امسال دعا کنید🥰
از شکر و ارد دوری کن نان جو استفاده کن  عزیزم رژیم هزینه اش زیاده ولی شما بخور هر چی دوست داری ...

من کلا خوراکم کمه اگرم چیزی میخورم بخاطر شوهرمه ک بهم گیر میده اگه خودم تنها باشم صبحانه نهار شام هیچی یادم میره کلا

ممنون از راهنماییتون در کنار اینها قرص سراغ ندارید ؟

سعی کنید استفاده نکنید ولی ویتامین بخورین ک انرژی تامین بشه از عطاری چیزی نگیر ممکنه خوب نباشه 

ویتامین بدن تامین باشه تو خوردن هم ادم رعایت میکنه بعد ی چیزی شما میتونی برای صبحانه از اوتمیل هم استفاده کنی 

بچه مازندرانم  ۲ تا پسر دارم 🥰😍🥰😍