2777
2789

میخوام یک کاری یاد بگیرم که درامدش خیلی  خوب باشه که بتونم مستقل زندگی کنم لطفا اگر تجربه دارین درمورد این شغل بگین

کاش خوشبختی هم مثل مرگ حق بود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوبه ولی رمان میبرع تا ب اون درامده برسی خودم ناخمکارم مشتری تا زیاد شه طول میکشه مگر خیلی قیمتت ک ...

یعنی چند سال طول میکشه وتقریبا برجی چقدر درامد داره درحدی هست که بتونم با دخترم مستقل زندگی کنم

ببین تو شهر خودتون چجوریه   کاشت ناخن خیلیی طرفدار داره ولی اولین شاخه ای از ارایشگری&nbs ...

اره دقیقا الان انگار همه ناخن کارشدن

دوسال حداقل نه به نظرم برا من ک‌خوب میس اصن بهش ب عنوان سرگرمی نگا میکنم

وای جدی چون من الان خیاطی میکنم اما درامدم کمه برجی ۳ تومن ایناست گفتم شاید کاشت ناخن خیلی بیشتر باشه نمیدونم برم کاشت ناخن یا همین خیاطیم رو ارتقا بدم مثلا بدم برا پبجم تبلیغ کنن