2777
2789
عنوان

مادرشوهرتون بدنتونو کامل دیده ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 10551 بازدید | 152 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من سزارین کردم ببخشید میخواستم ش ورت بپوشم اینقد حالم بد بود نمیتونستم خواهرم اومد تنم کنه خواهرشوهرمم بود رف بیرون به مادرش گف مامان بیا حالا مگه مادرشوهرم میرف منم بد حال مریض 😂حالا بیچاره داش بچرو نگا میکرد روش اونور بود

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
سزارین کردم زنیکه اومد زوری برام شیاف گذاشت منم تو حاملگیم از این مدلا هستم که جاهای خصوصیم سیاه میش ...

کس دیگه ای نبود حالا خودت میذاشتی

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
ترو به امام حسین یه صلوات بفرستید عشقم مغازش جایی نره وسیله هاشو جایی نبره  یا قران

قضیه چیه عزیزم؟

داداش مراقب خودت باش خواهرت منتظره تا برگردی از سربازی برات استین بالا بزنه😎اردیبهشتی ها عشقند از جمله خودممم😉😎
نه کسی دیگه نبود بابا نذاشت خودم بذارم 

منم سزارین کردم خیلی حالم خراب بود میخواستم بذارم دردم میومد ولی خلاصه گذاشتم 

ن من کلا نوکم بزرگه🤣😐 اونا نداشتن شیرخشک دادن بچه هاشونو  تو کلاسای  بارداری هم میپرسن ...

اها😅😅😅

مردم شهری که همه در آن می لنگند ، به کسی که راست راه می رود می خندند ...