2777
2789
عنوان

خواستگار دارم نمیدونم چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1304 بازدید | 48 پست
وایی مامانت فقط ۱۷ سالگی ازدواج من مامانم تا ۲۵ سالگی هرچی خواستگار داشتم رد کرده بود اصلا به منم نگ ...

ببین منم فکرم همین بود 

ولی حرفای مامانم یه ذره منو به شک انداخت که اونم بطرف شد مرسی از همگی❤️

برای سلامتی وظهور آقا امام زمان میشه یه صلوات بفرستید🙏🥲ای کاش روزی برسه که تاپیک بزنم خدایا شکرت پزشکی قبول شدم و قطعا اون لحظه بهترین لحظه عمرم خواهد بود من هدفمو مشخص کردم پس از این به بعد به خودم قول میدم با تمام توانم سعیمو کنم تا بهش برسم  پس به امید روزای بهتر 💕😍ناشنوا باش وقتی دیگران از محال بودن آرزوهات سخن میگویند😊خدایا من به معجزه هایت ایمان دارم😍😘💕خدایا من  چیزی نمبینم چون آینده پنهان است ولی آسوده ام چون تورا میبینم😍وتوهمه چیزرا .....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

و اینکه لزوما هم بحث بحث دکتر شدنت نیست. از ته قلبم آرزومیکنم که قبول شی ولی ممکنه یه رشته معمولی بدون آینده هم قبول شی. 

در هر صورت خیلی سختت میشه با این سن ازدواج کنی. قاطعانه بگو نه نمیتونم. منم دقیقا مثل تو بودم همه هم همینو میگفتن. ولی تو سن ۲۶ سالگی در نهایت ازدواج کردم و میتونم بگم با بهترین خواستگارمم ازدواج کردم. 

اما اگه جنمشو داری خانواده تشکیل بدی بهش فکر کن. اما از من نظر بخوای میگم کمتر از ۲۵ سالگی ازدواج نکنی. 

من دختر کوچیک خونه بودم و احساس میکردم که خیلی بچه طورم و نمیتونم مسئولیت قبول کنم اما بعد ۲۵ سالگی انگار کم کم آمادگی پیدا کردم. 

فکر کنم از نظر علمیم اثبات شده که خانمها تا قبل از ۲۵ سالگی یه بخش مغزشون هنوز کامل نشده. اینارم لحاظ کن تو تصمیمت. 

تو بهترین موقعیت خودت ازدواج کن نه تو بهترین موقعیت دیگران. 

الان 17سالته،بعد از 20سالگی پیشرفت زندگیت بیشتر میشه . 

و احتمالا خواستگار های بهتری برات میان. 

منم آرزو دارم. ای خدا میشه زودی به آرزوم برسم؟با تشکر❤️
به نظرتون الان خودم زنگ بزنم بگم نه یا بزارم خودش زنگ بزنه؟

ببین عزیزم به خاطر سنت بیحیال خواستگار خوبت نشو

اول ببین شرایطش واقعا خوب هست؟بزار بیان جلو ببینین شرایط چجوریه 

بعد اگرررر خوب بود بعد کنکور بیان رسما خواستگاری 

کلاس چندمی؟

و اینکه لزوما هم بحث بحث دکتر شدنت نیست. از ته قلبم آرزومیکنم که قبول شی ولی ممکنه یه رشته معمولی بد ...

باشه واقعا مرسی😘

برای سلامتی وظهور آقا امام زمان میشه یه صلوات بفرستید🙏🥲ای کاش روزی برسه که تاپیک بزنم خدایا شکرت پزشکی قبول شدم و قطعا اون لحظه بهترین لحظه عمرم خواهد بود من هدفمو مشخص کردم پس از این به بعد به خودم قول میدم با تمام توانم سعیمو کنم تا بهش برسم  پس به امید روزای بهتر 💕😍ناشنوا باش وقتی دیگران از محال بودن آرزوهات سخن میگویند😊خدایا من به معجزه هایت ایمان دارم😍😘💕خدایا من  چیزی نمبینم چون آینده پنهان است ولی آسوده ام چون تورا میبینم😍وتوهمه چیزرا .....

ردش نکن شرایط خودت رو بهش بگو یا قبول می‌کنه یا می‌ره خودش شاید اصلا وقتی از نزدیک ببینید همو از هم خوشتون نیاد در ضمن شرایط خودت رو حتما جلوی دوتا خانواده پدرت مطرح کنه اگر دوست داری درس بخونی حتما بگو محل زندگیت هم حتما باید تعیین بشه خیلی باید تحقیق کرد قرار نیست تا بیان خواستگاری ازدواج کنی صحبت و بررسی کنی بعد ردش کنی عاقلانه تره

ببین عزیزم به خاطر سنت بیحیال خواستگار خوبت نشو اول ببین شرایطش واقعا خوب هست؟بزار بیان جلو ببینین ...

یازدهمم 

من هیچی ازش نمیدونم 

میخوام بگم نه 

با اینکه فکرم درگیر میشه اصن چه شکلیه شغلش چیه 

آفرین دخملی حالا یه عکس میدی خاله ببینه ؟😉

به خدا خوشکل نیستم معمولی رو به پایین