2777
2789
عنوان

با نامزدم دعوام شد بنظرتون چیکار کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 529 بازدید | 47 پست
هنوز نامزدیم🤦صدبار براش توضیح دادم اونم باور کرد که واقعا عر،ق نبوده  ولی قهر کرده هرچی هم می ...

ای بابا،به قول اون بنده خدا پریود مغزی شده

دعای نادعلی کبیر(دقیقشو بزن گوگل)بخون شاید اوکی شد

دوستم با شوهرش دعواش میشع میخونه 

پشته زمستانه دلم هست بهاری که نگو🍃

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم ديگه يبار توضيح دادي ديگه دليلي نداره هي توضيح بدي كه يعني اعتماد نداره به شما من خودمم همين مشكلات دارم باهمسرما به نظرم ميخوام يجور بهونه كنن كه ما دوستامون بذاريم كنار و الكي جبهه ميگيرن 

اره بخدا راس میگی🫤پس پیام نمیدم تا خودش پیام بده

آره کلا ولش کن گلم،بی تفاوت باش چون اشتباهی نکردی جز یه شیطنت دخترانه...

همیشه فقط یکبار یه چیزیو توضیح بده نه بیشتر،خواست باور کنه نخواست به درک مشکل خودشه ...

همیشه که نباید ما حواسمون باشه بقیه ناراحت نشن،بزار ناراحت بشن به جهنم...

خدایا منو ببخش...                                                    مجبورم آدم بدی بشم تا از پس بنده هات بر بیام...
عر-ق که نبوده عزیزم منم غریبه تو پیجم نیس که نشناسدم فک نمیکردم نامزدم اینحوری فک کنه

متوجه شدم عرق نبوده

ولی استوری کردنش خوب نبوده

حق با نامزدته

توروخدا بحث نکنید. انقدر توضیح ندید. ثابت نکنید. مگه همو میشناسید؟ تو دنیای مجازی هم از دست هم حرص میخورید؟؟؟؟
این عکسو پدر مادرت ببینن چه حرفی بهت میزنن؟اگر مادر شوهرت اتفاقی ببینه چی نظرش چی خواهد بود؟ نظر خو ...

دوستای ما یه دفع فیلم زایمان طبیعی بازی کرده بودن،برای شوخی و خندید

در صورتی که من اصلا تو اون فیلم هبچ نقشی نداشتم ،بعد احمقا منو تگ کرده بودن

مامانم دیده بود انقدر عصبی شده بود

پشته زمستانه دلم هست بهاری که نگو🍃
به نظرم ديگه يبار توضيح دادي ديگه دليلي نداره هي توضيح بدي كه يعني اعتماد نداره به شما من خودمم همين ...

اره دقیقا 

بخدا میدونه داخل اون لیوانا آب بوده فقط میخواد بهونه بیاره که من زیاد با دوستام ارتباط نداشته باشم 

هرچی میگم میگه برو با دوستات حرف بزن به دوستات بگو اونا بلدن و فلان بهونه میاره همش اعصابمو خورد کرده

آره کلا ولش کن گلم،بی تفاوت باش چون اشتباهی نکردی جز یه شیطنت دخترانه... همیشه فقط یکبار یه چیزیو ت ...

بخدا میدونه داخل اون لیوانا عرق نبوده 

فقط میخواد بهونه بیاره که من زیاد با دوشتام در ارتباط نباشم

متوجه شدم عرق نبوده ولی استوری کردنش خوب نبوده حق با نامزدته

اره خب من خودم میدونم اشتباه کردم 

بخدا اونم میدونه داخل لیوانا آب بوده 

ولی خب میخواد بهونه بیاره من ارتباطمو با دوستام کم کنم