2777
2789
عنوان

بنظرتون تقصیر منه؟

450 بازدید | 54 پست

سلام بچه ها من ۱۷ سالمه 

خانواده به شدت سخت گیری دارم 

به زور منو مجبور میکنن چادر بپوشم 

میگن باید لباس بلند بپوشی (چند سانت زیر زانو)

نمیزارن ارایش کنم 

حتی به عنوان یه دختر تو عمرم یه دونه لاک نداشتم و هیچ وقت لاک به ناخنام نخورده 

باور میکنین حتی با اهنگ گوش دادنم مشکل دارن؟

نمیزارن با دوستام ارتباط داشته باشم (میگن همه خرابن تورو هم خراب میکنن) 

چند وقت پیش تولد یکی از دوتام بود همه رو دعوت کرد منم دعوت شدم 

ولی نزاشتن برم حتی به مامانم گفتم خودتم باهام بیا یه کم اونور تر ما بشین تو پاک تا منم میام با این وجود بازم اجازه نداد 

به خدا خیلی سخته برام میگن من جوری رفتار کنم که انگار یه دونه آدم تو این دنیا وجود نداره فقط مامانم هست و بابام و داداشم 

اخه این کاره درستیه؟

منم دوس دارم مثلِ همسنو سالایِ خودم بپوشم نه اینکه چادر سرم کنم اونم به زور به خدا اگه چادرم سر نکنم پوشش نامتعارفی رو انتخاب نمیکنم ولی بازم نمیزارن😞 

بعد بعضی وقتا اعتراض میکنم میگم شما خیلی سخت میگیرین به من کلی دعوام میکنن و میگن ما از تو راضی نیستیم واقعا واسه راضی نبودنشون دلیلِ منطقی دارن؟

این در حالیه که من همه چیزایی که میگنو انجام میدم فقط بعضی وقتا اعتراض میکنم 

میگن حتی اعتراضم نکنم هرچی اونا میگن لام تا کام هیچی نگم و انجام بدم تا ازم راضی باشن 

بنظر شما تقصیر منه یا اوناشما جای من بودین چیکار میکردین؟

عزیزدلم با هر خطی که نوشتی خیلی غصه خوردم

خیلی از دخترای ما شرایط مشابه شما رو دارن

راهی که منتهی به جنجال و خطر و آسیب نباشه نمی شناسم واقعا... چون انعطاف توی این مدل خانواده ها خیلی کمه

فقط اینو میگم که سعی کن درس بخونی و ادامه تحصیل بدی و پول دربیاری... بنظر من این مهمترین قدمه

اینجا که هر چی می بینم دالون ِ تنگ و تاریکه! روحِ بزرگِ من دیدی دنیا چقدر کوچیکه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی ناراحت شدم 

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

عزیزدلم با هر خطی که نوشتی خیلی غصه خوردم خیلی از دخترای ما شرایط مشابه شما رو دارن راهی که منتهی ...

اخساس میکنم حتی برم اون سر دنیام باز هیچ فرقی به حالم نمیکنه😞

اخساس میکنم حتی برم اون سر دنیام باز هیچ فرقی به حالم نمیکنه😞

نه عزیزدلم مطمئن باش که فرق میکنه

اینو منی بهت میگم که از نزدیک این چیزا رو دیدم

خیلی جدی بگیر و پیگیر باش

مطمئن باش به آزادی نزدیک تر میشی

اینجا که هر چی می بینم دالون ِ تنگ و تاریکه! روحِ بزرگِ من دیدی دنیا چقدر کوچیکه

هیشکی نمیدونه من چی میکشم😞

چی بگم والا 

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

تا اخر نخوندم همون چند خط اول حجت را بر ما تمام کرد خدا بهت صبر بده با این خانوادت خیلی زشته که همه دخترا رو خراب میدونن و به زور سر دخترشون چادر میکشن

کاربری دوممه  
نه عزیزدلم مطمئن باش که فرق میکنه اینو منی بهت میگم که از نزدیک این چیزا رو دیدم خیلی جدی بگیر و پ ...

یعنی اگه یه درامدی از خودم داشته باشم محدودیتام کمتر میشه؟