توصیه من بهتون اینه اگر مجبووور نیستید و انتخاب دیگه ای دارید فکر معلم بودن رو نکنید برید سراغ مشاغل دیگه
دبیری نسبت به فروشندگی و منشی و.. اینا بهتره
ولی به خودی خود خیلی اذیت کنندست. من مدرسه کاردانش درس میدم دبیر زبانم . سروکله زدن با بچه های این دوره زمونه و ... خیلی رو اعصابه و از مشاغلیه ک تایم کاری کاملا مفیده ولی هیچکس قدردان نیست. از دانش آموزا گرفته تاااا خود وزیر اموزش پرورش
تایم ازاد هم داره ولی مثلا این چند روز تعطیله باید سوال طرح کنیم پاسخنامه و کلید و .. برای هر پایه جدا . امتحان خردادم تموم بشه باز تیرماه کلی برگه تصحیح کنم حدود ۵۰۰ تا و دونه دونه نمره ۵۰۰ نفر وارد کنم. شهریور باز برم امتحان بگیرم از افتاده ها
کارشم طوریه وقتی میرسی خونه اعصابت خورده . طوری نیست ک سرحال بیای و بری سراغ شغل دوم . حقوقش هم من سال اولی هستم سال ۴۰۱ فقط ۷ ملیون واقعا کمه برای کارمند رسمی حداقل باید ۱۵ باشه ولی سال جدید نهایتا ۸ تومن بشه . با سابقه ها هم شاید ۲ ۳ تومن بیشتر بگیرن نهاااایتا
من تایم کنکورم پدرم فوت کردن و درامد انچنانی نداشتیم فقط در حد خوردوخوراک میشد . اگر میرفتم دانشگاه دولتی هم هزینه کتاب و رفت و امد و لباس و .. نمیتونستم بپردازم مجبوووور شدم برم دبیر بشم رشتم هم تجربی بود خیلی هم درسخون بودم ولی بی پول شدیم دیدم از پس هزینه ها برنمیایم اصلا انگیزه درس خوندن از دست دادم و رشته های دیگه هم نمیخاستم که تهش بیکار باشم . فکر هم نکنید علاقه و فلانه. نه. ولی معلما واقعا قشر سالمین طوری که دیدم . اگه پشتوانه مالی داشتم یا کار دومی بتونم راه بندازم انصراف میدم انشالله اگه خدا بخواد
اینو از سر دلسوزی و خیرخواهی برای کسایی نوشتم که میخوان معلم بشن. حرص نخورید . منم میدونم همه چیو تا چند سال پیش خودم دانش اموز و دانشجو بودم