2777
2789
عنوان

بیایید بگید به این دوستم چی بگم 😭

537 بازدید | 10 پست

رفته ب شوخی که ببینه مامانش چیکار میکنه

الکی گفته مامان رایسین(سم) خوردم تا چند ساعت دیگه میمیرم

مامانشم گفته چکارت کنم فوق فوقش برات چند روز گریه کنم ، اگر قرار بود بعد مرگ کسی بمیرم بعد مرگ مامانم میمردم

دوستم با بغض گفته مامان زنگ بزن نزار بمیرم

اونم هیچ توجه ای نکرده!

بهش گفته دوست داری بمیری؟؟؟ بمیر!!!

چی بگم بهش؟😭😭😭

خدای مهربونم مرسی که همیشه هستی و هوامو داری 🍃🧡تو خدای خوب منی تو سختیا تو کنارم بودی . تو پشتم بودی خدای عزیزم . دوستان عزیز ی صلوات بفرستید انشالله که مشکلم حل بشه 💚تشکر

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مامانش میدونسته شوخی میکنه

ما چقدر به سادگی نیاکان خودمان خندیدیم، روزی می ‌آید که آیندگان به خرافات ما خواھند خندید.                                                                                                                                 زندگی کردن نادر ترین اتفاق جهان هستی است،بیشتر مردم فقط وجود دارند،همین...                                                                                بعضی مواقع باید صدمه ببینی تا چیزی رو درک کنی زمین بخوری تا رشد کنی ببازی تا بدست بیاری چون بزرگترین درس های زندگی از طریق درد یاد داده میشن
مامانش میدونسته شوخی میکنه

نه این دوستم سابقه خودکشی داشته خیلی جدی گفته

خدای مهربونم مرسی که همیشه هستی و هوامو داری 🍃🧡تو خدای خوب منی تو سختیا تو کنارم بودی . تو پشتم بودی خدای عزیزم . دوستان عزیز ی صلوات بفرستید انشالله که مشکلم حل بشه 💚تشکر

مادره خوب جوابشو داده

شاید به نظر برسه پادشاه،پادشاهی کند ،اما دراصل این ملکه است که هیئت مدیره رو اداره میکنه 😎          من میتوانم غرش سکوت یک زن را بشنوم (توماس سانکارا )      فمینسم مربوط به قوی تر کردن زنان نمیباشد زنان از قبل قدرتمند بوده اند این درباره تغییر برداشت جهانی درباره قدرت میباشد
مادره خوب جوابشو داده

این مادر حس مادری داره

طرف بچش دستش زخم میشه میبرتش سریع بیمارستان

آنوقت این خانم عین خیالشم نیست

خب پس برا همین عادی شده برا مامانش

اره منم دارم در مورد این میگم ک خدا چطوری ب بعضیا لیاقت مادری داده