2777
2789
عنوان

خواننده ی مورد علاقتون کیه :)))

| مشاهده متن کامل بحث + 1638 بازدید | 122 پست
متفاوت ترین جوابی که انتظارشو نداشتم 😀💜

😘

‌سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همیشه برام سوال بود این آهنگای چس ناله رو کی گوش میده تو این تاپیک فهمیدم نصف ملت گوش میدن و فقط من ...

*نظرتون محترمه*

من زیاد تتلو گوش نمیدم ولی تتلو قبل از این که انقدر اوضاع آهنگاش داغون شه ، طرفدارای خودشو جمع کرد .

و توهینش به اون دسته از خانوم هاییه که هر*زه هستن .

عجب بارونیه  تنگ دلم بی تو ندارم روحیه  انگار که عاشقت شدن مجبوریه ! :)))

🤩🤩🤩🤩

یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹🙃 فقط با من نمی شد؟! ... میشد ، ولی نخواست...

*نظرتون محترمه* من زیاد تتلو گوش نمیدم ولی تتلو قبل از این که انقدر اوضاع آهنگاش داغون شه ، طرفدارا ...

یعنی طرفداراش عقل ندارن که ببینن وقتی وضعش انقدر نسبت به گذشته خراب شده دیگه وقتشه رهاش کرد؟ 

نه اتفاقا توهینش به همه خانوماست

همه رو مثل یه عروسک جنسی میدونه و تو یه سری آهنگاش خیلی واضح بهشون توهین میکنه

بسان رود که در نشیب دَره سَر به سنگ میزند رَوَنده باش                                                                       امید هیچ مُعجِزی ز مرده نیست، زِندِه باش🌿
شما به بنده بگو ببینم  چه سبکی از موزیکو گوش میدی  و چه سازی رو دوص داری ... 😶💆🏼

هر سبکی تقریبا گوش میدم مهم سبکش نیس مهم اینه ک به گوش خوش بیاد هر سازی هم دوس دارم از آکاردئون گرفته تا درامز و الا اخر..

یعنی طرفداراش عقل ندارن که ببینن وقتی وضعش انقدر نسبت به گذشته خراب شده دیگه وقتشه رهاش کرد؟  ...

صحیح میگین 

اما طرفداراش شاید به خاطر صداش و موزیکاش دنبالش میکنن ، نه به خاطر خودش ...

صحیح میگین  اما طرفداراش شاید به خاطر صداش و موزیکاش دنبالش میکنن ، نه به خاطر خودش ...

دیگه بهتره بعضی وقتا از علاقمون کوتاه بیایم

اینکه بگیم طرفدارشیم، یا آهنگاشو دانلود کنیم و بازدیدش رو بالا ببریم اونو تو چشم تر میکنه

چنین آدمی لیاقت دنیای موسیقی رو نداره تا همین الانشم که اومد اشتباه بود

بسان رود که در نشیب دَره سَر به سنگ میزند رَوَنده باش                                                                       امید هیچ مُعجِزی ز مرده نیست، زِندِه باش🌿