2777
2789
عنوان

من همونم که تاپیک هام خار داره :)))

| مشاهده متن کامل بحث + 161 بازدید | 26 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهش میکنم 😂😂 راستش رفتم منزل نبودن منم دست خالی برگشتم🤣🤣  خودتو درگیرش نکن بیشتر خوابای ...

خدا نکشتت 🤣

حتی اگر داراییت ۵۰۰۰تومنه امام حسین رو شریک مالت کن برکت رو ببین...به اینصورت که سعی کن حتی هزار تومن هم که شده خرج ارباب کنی مطمئن باش که لذتشو به تمام معنا می بری...هرررر مشکلی داری مداومت کن بر هرروز خوندن زیارت عاشورا(حتی بدون صد سلام و...) بعد میبینی و با تمام بند بند وجودت میفهمی که چی میگم.سکوت کن گاهی سکوت زودتر از هر فریادی جواب می ده ...یه ذکر معجزه گر(برای مسائل مادی و معنوی)#اللهم_بارک_لمولانا_صاحب_الزمان(تجربه شده)...هرروز خواندنِ دعاتوسل 🗝کلیدی ست بر هر قفلی....🔓(امتحان شده).(مواردی که نوشتم رو خودم امتحان کردم چون سالهای زیادی توو فشارهای مالی وزندگی بودم خیلی چیزا رو امتحان کردم)...برای آروم شدن روح و روانت و خیلی از مشکلات هرروز حدیث کسا 🌧🌧بخون...عصر پنجشنبه خوندن چهل مرتبه سوره نصر برای رزق و روزی جواب میده... 

اخه من خواهر ندارم که از ضمیر ناخوداگاهم نشات بگیره  🙆🏼‍♀️

چون (تو ) ضمیر ناخودآگاهت گاهی به خواهر داشتن فکر میکنی

خیره ان شالله

حتی اگر داراییت ۵۰۰۰تومنه امام حسین رو شریک مالت کن برکت رو ببین...به اینصورت که سعی کن حتی هزار تومن هم که شده خرج ارباب کنی مطمئن باش که لذتشو به تمام معنا می بری...هرررر مشکلی داری مداومت کن بر هرروز خوندن زیارت عاشورا(حتی بدون صد سلام و...) بعد میبینی و با تمام بند بند وجودت میفهمی که چی میگم.سکوت کن گاهی سکوت زودتر از هر فریادی جواب می ده ...یه ذکر معجزه گر(برای مسائل مادی و معنوی)#اللهم_بارک_لمولانا_صاحب_الزمان(تجربه شده)...هرروز خواندنِ دعاتوسل 🗝کلیدی ست بر هر قفلی....🔓(امتحان شده).(مواردی که نوشتم رو خودم امتحان کردم چون سالهای زیادی توو فشارهای مالی وزندگی بودم خیلی چیزا رو امتحان کردم)...برای آروم شدن روح و روانت و خیلی از مشکلات هرروز حدیث کسا 🌧🌧بخون...عصر پنجشنبه خوندن چهل مرتبه سوره نصر برای رزق و روزی جواب میده... 

داشتم اون يكي تاپيكتو ميخوندم . ( 13 سالگي نامزد كردم و ... ) . اين تاپيكت مال 16 روز پيشه . يعني زمان زيادي ازش نگذشته . تعبيرش خيلي به جدا شدت از نامزدت مربوط ميشه . خواهر يعني خير خواه . يعني يه نفر تو زندگي خير خواه توئه . غذا يعني برطرف كنده ي گرسنگي و سختي . گرسنگي يعني سختي كشيدن . خواهرت داشته غذا رو برات گرم ميكرده . اگر غذا تازه آماده شده بود تعبيرش فرق ميكرد . غذايي كه داره داغ ميكنه يعني اين غذا سرد شده . يعني تو غذا داشتي . ولي نذاشتن غذا بخوري . الكي گرسنگي كشيدي با اينكه غذا هم بوده . يعني بر طرف كننده ي سختي در اختيارت بوده . ولي سختي رو برطرف نكردي و سختي كشيدي و غذا سرد شده . حالا يه خير خواه داره غذا رو داغ ميكنه . داره برطرف كنده ي گرسنگي و سختي رو برات آماده ميكنه . غذايي رو كه داغ ميكنن ميخوان بخورن . غذا رو براي تو داره داغ ميكنه . يعني گرسنگي و سختي تو قراره برطرف بشه . تعبيرش اين ميشه كه يه خير خواه كه به احتمال زياد خانواده ت ميشه داره شرايط راحت شدنت از سختي ها رو آماده ميكنه . شرايط كه آماده بشه بعدش بهت غذا ميده و يعني سختي و گرسنگي برطرف ميشه . سختي زندگي تو ازدواج فاميليه . به زودي با كمك و پشتيباني خير خواهانه ي خانواده ت مشگلت حل ميشه و به خواسته ت ميرسي . تعبيرش اينه . منبع تعبير هم سايت تعبير كده بود و اينكه خودمم نشستم فكر كردم ببينم درست ترين تعبير چيه . اينم بايد بدوني كه وقتي آدم تعبير درست رو ميشنوه ناخوداگاه ميگه درسته تعبيرش همينه . اگر تو هم گفتي درسته تعبيرش همينه يعني واقعا تعبيرش همينه . 

داشتم اون يكي تاپيكتو ميخوندم . ( 13 سالگي نامزد كردم و ... ) . اين تاپيكت مال 16 روز پيشه . يعني زم ...

راستش خیلی جالب بود برام تعبیری که نوشتی ...

به جرعت میتونم بگم ساعت ها در رابطه ی چیزی که نوشتی میتونم فکر کنم و تحلیلش کنم .

و فهمیدم که خب شاید ممکنه همه ی خواب هایی که میبینم به هم مربوط باشه و من نتونم تعبیرشون کنم ...

به هر حال ممنون که وقت گذاشتی و دو تا از تاپیک هامو خوندی و دیدگاه منو نسبت به همه اتفاقات گذشتم ، باز کردی ...