2777
2789

سلام سلام قشنگای من 

می خوام یه راه خیلی خیلی آسون برا رسیدن به حاجات و دعا هاتون بهتون بگم 

نمی دونم چقدر به خداوند و اهل بیت و اسلام اعتقاد دارید ولی این راه وصل شدن مستقیم به خداست 

حالا یه کاغذ و قلم بردارید و فک کنید که می خواید به عزیز ترین کس زندگیتون نامه بنویسید و ازشون چیزی درخواست کنید مثلا بنویسید 

سلام خدا جونم، سلام عشقم، خیلی دوست دارم خدای عزیزم ازت می خوام بیمارم (اسم بیمار) رو که به (بیماری) مبتلاست و تا (فلان) تاریخ شِفا بدی و خدایا ازت ممنونم خدایا شکرت که دارمت..... 

و در پایان آمین بگید و اگه دوست داشتید تاریخ بزنید و بعد اون نامه رو تا کنید و بزارید لای قرآن منتظر معجزه باشید و تمام.... 

من معجزات زیادی دیدم از این روش و کلی اعتقاداتم به دینم و خدای مهربونم و عزیزانش زیاد شده و انرژیم بسیا بسیار بالا رفته 

فقط دوستانی که اعتقادی ندارن لطفا نظر ندن ممنون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوشحالم که هنوزم اینجا میاین.  بازم از این روش نتیجه دیدین؟ یک بار نوشتن کافیه حتی برای حاجتها ...

بله عزیزم اگه اعتقاد قلبی داشته باشی ان شاالله حتما نتیجه میگیری اتفاقا امروز داشتم معجزات زندگیم رو می نوشتم ۱۷مورد شد 

مواردی که یادم بود مثل خوب شدن  بیماری عزیزانم یا خرید خونه و ماشین یا به خوبی گذراندن اتفاقای سخت زندگیم

سلام ممنونم  درمورد همین مطلبی که گذاشتین میخواستم بپرسم.  تاثیرش و نتیجه ش.

من بعد یه مدت تمام نوشته هامو می خونم و یاد روزای سختم میوفتم که خداوند کمکم کرد و برام معجزه کرد بعدش همه رو یا میسوزونم یا به آب روان میدم ببره