2777
2789
عنوان

اسم عجیب خیلی خیلی بد و زشت

729 بازدید | 24 پست

یه عطر اومده ببخشید ببخشید تو دبی هست اسمش هست (کو.ن) شمام شنیدین؟ من اول فک کردم شوخیه ولی سایتا میفروشن اصلا بوش از چیه 🤣🤣🤣 اسمای اینجوری از چیا شنیدین بگید بخندیم 

یه پنیر خارجی هست تو کشورای همسایه که عربی زبان هستن که از گفتن اسمش عاجزم .. ولی ورژن ایرانیش پنیر کیبی هست

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                              من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اوووو خونده نمیشه تو عربی اُوْ خونده میشه 

فکر کنمم به معنی بودن هست

اِگِگِگِگگگگ عَبِ زی✈️.     شما مخالف میکنید و من قار قار میشنوم، شما بی ادبی میکنید و من قار قار میشنوم، شما دشمنی میکنید و من قار قار میشنوم🙆🏻‍♀️

لابد بو چ س میده😃

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️
تبلیغ بود ک گفت با زبون خودشون

دیدمش

اِگِگِگِگگگگ عَبِ زی✈️.     شما مخالف میکنید و من قار قار میشنوم، شما بی ادبی میکنید و من قار قار میشنوم، شما دشمنی میکنید و من قار قار میشنوم🙆🏻‍♀️
بدترین و زشت ترین و مزلف ترین اسمی ک دیدم 🤣🤣اسم نخستوزیر یونان بود پدرمادر این بچه نمیدونم چ فکری ...

منم خوندم🤣🤣🤣🤣🤣

بالاخره نفهمیدم یا اینه یا اون؟😂

به شیوه خودت زندگی کن؛ اینجا حتی پشت سر خدا هم حرف میزنن