2777
2789
عنوان

چطور رژیم بگیرم🥲

491 بازدید | 26 پست

من ۱۴ سالمه قدم ۱۶۰ و وزنم ۸۵ هست در طول روز خیلی خوراکی میخورم مثلا امروز از صبح مرغ و سیب زمینی سرخ شده ، بستنی ، آبمیوه ، دو بسته چیپس ، برنج ، کباب لقمه خوردم تازه امروز کم هم خوردم چون حالت تهوع داشتم در طول روز حدود ۳۰۰۰ تا ۴۰۰۰ کالری میخورم آبان سال پیش ۱۰ روز کالری شماری کردم و ۶ کیلو وزن کم کردم و به خاطر مصرف دارو از اسفند تا الان ۵ کیلو وزن اضافه کردم 

تموم شد..💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سعی کن قند زیاد مصرف نکنی اگه قندت افتاد 3 تا خرما در روز بخور یا موز یدونه یا هر میوه شیرین دیگه که ای خواستی اما کم چون قندش تبدیل به چربی میشه نون، ماکارونی، برنج، حبوبات و هرچیزی که ازینا ساخته میشن نخور به جاش کدو کبابی بخور، قارچ کبابی بخور سفیده تخم مرغ بخور سبزیجات با سس تند فقط همینا منم مثل تو بودم اینقدر پر خوری کردم چربی خون گرفتم طوری که رفتم دکتر گفتم بخدا نمیتونم 1 روزم جلوی شکمم نگه دارم چه برسه به 1 ماه اما به خدا توکل کردم و این رژیم رو رعایت کردم و قرص هم مصرف میکنم خداروشکر اشتهام کم شده و دارم هر روز لاغر تر از دیروز میشم چربیمم داره میاد پایین و احساس سبکی و سرزندگی میکنم چیپس اگه دوست داری بخوری فقط روزی 3 برگ چیپس بخور