2777
2789

سلام دوستان ، من تا چند ماه دیگه انشالله دارم مهاجرت میکنم ، یک سوالی که داشتم این هست که من داروی کلونازپام استفاده میکنم که نیاز به نسخه پزشک داره ، چجوری میتونم این مشکل و حل کنم که در فرودگاه دچار مشکل نشم و یا اینکه در کشور مقصد هم بتونم داروم و تهیه بکنم ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برادر شوهرم دارو‌استفاده میکرد یکساله رفته امریکا یه مقدار دارو با نسخه تونست ببره بعد هم هر کدوم از دوستان اونجایش میومدن ایران به ما میگفت براش تهیه میکردیم با نسخه تایید شده ی پزشک میرسوندیم دست دوستاش با خودشون میبردن میرسید دست برادرشوهرم

بیست سال بعد، بابت کارهایی که نکرده ای بیشتر افسوس می خوری تا بابت کارهایی که کرده ای!

در کل قرص اعصاب واسه ایرانه شما که به سلامتی از اینجا داری میری خود به خودی خوب میشی جیگرم دیگه به دارو‌ نیاز نداری

بیست سال بعد، بابت کارهایی که نکرده ای بیشتر افسوس می خوری تا بابت کارهایی که کرده ای!
برادر شوهرم دارو‌استفاده میکرد یکساله رفته امریکا یه مقدار دارو با نسخه تونست ببره بعد هم هر کدوم از ...

سلام ، یعنی اونجا نمیتونیم خودمون بریم پیش متخصص و برامون نسخه بنویسه ؟ کار خلاف که نمیخوایم بکنیم .

سلام ، یعنی اونجا نمیتونیم خودمون بریم پیش متخصص و برامون نسخه بنویسه ؟ کار خلاف که نمیخوایم بکنیم .

نمیدونم کدوم کشور میرید ولی ویزیت شدن پیش دکتر متخصص سخته خیلی از کشورها

و بعد هم معلوم نیست همین تشخیصی که ایران دادن رو بدن براتون

برادرشوهرم مشکلش اگزما و افتادگی دریچه قلب بود که پزشک عمومی رفت براش داروی خاصی ننوشت برای متخصص هم نوبت گرفت وقت ۲ ماهه بعد دادن دیگه ترجیح داد دوستش از اینجا ببره براش

نمیدونم کدوم کشور میرید ولی ویزیت شدن پیش دکتر متخصص سخته خیلی از کشورها و بعد هم معلوم نیست همین ت ...

توی فرودگاه به داروها گیر نمیدن ؟ من شنیدم فرودگاه برای ارسال دارو هم سخت میگیرن .