2777
2789

من صبح خواب بودم تو یه اتاقی بعد ساعتای 6 بیدار شدم دخترمو ببرم دسشویی به ساعت نگاه کردم ببینم ساعت چنده یه ساعت مستطیلی خاکستری و نقره ای  بود ساعت 6 و ده دقیقه بود گفتم خوب خوبه هنوز وقت هست بخوابم 

خب

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دخترمو بردم و داشتم برمیگشتم تو اتاق چشمم افتاد به ساعت تو هال که همون شش و ده دقیقه بود 

بعد یادم اومد اصلا ما تو اون اتاقی که خواب بودم ساعت نداریم 😮 بعد ما اصلا تو خونمون ساعت خاکستری و نقره ای مستطیلی نداریم 😮 

یعنی چی آخه 

دخترمو بردم و داشتم برمیگشتم تو اتاق چشمم افتاد به ساعت تو هال که همون شش و ده دقیقه بود  بعد ...

خواب دیدی😐😑

تهش پام خورد به لیوان نیمه پرش ریخت به من درخواست ندید حوصله ندارم میزنم جرواجرتون میکنما 

من موقع خستگی اینجوری میشم 

وای یبار بیدار شدم کارگرا پشت پنجرمون بودن کارگری میکردن

تندی رفتم لباس پوشیدم منو نبینن با خجالت زیاد 

بعد برگشتم دیدم هیچی‌نیست و اصلا ما طبقه ۵ ایم و هیچی روبرومون نیست 

💖
تو خواب دیدی.بعضی خوابا یجورین که انگار بیداری.من خودم یبار بیدارشدم رفتم دستشویی بعد اومدم دوباره بخوابم انگار از یجا پرت شدم و بیدار شدم دیدم خواب بوده کلا.اینقدر واقعی بود انگار بیدار بودم