2777
2789
عنوان

خواب عجیب دیشبم

208 بازدید | 17 پست

بچه ها اگه به تاپیکهای قبلیم سر بزنید میبینید من با همسرم سر یک سری مسائل اختلاف داشتیم و من اوایل رمضان با ایشون قطعی صحبت کردم راجع طلاق توافقی،بعد کلی کشمکش راضی شد تا آخر رمضان فکراشو بکنه و بگه.

دیشبم گفتم خب بگو،گفت فردا میگم.

بچه ها من دیشب یه خواب خیلی خیلی عجیب دیدم ک تعریف میکنم:

خواب دیدم تو جایی نشستیم که همسرم دم در منتظرمه تا من برم،بعد یه نفر نشسته که هم بنظرم خانوم میاد و هم آقا،جنسیتش یادم نمیاد.

بعد داره یجورایی پیشگویی میکنه،من ک نشستم ماله منو بگه ،به من گفت من فرشته ام و طلاق نگیر(انگار از طرف خدا میگفت)، میگفت بچه دار بشی معجزه ی بزرگی میشه،زندگیت کلا تغییر میکنه.قشنگ یادمه چندبار معجزه ی بزرگ رو گفت.

منم بهش گفتم شما که میدونید زندگیم نابسامانه از خیلی از اخلاقاش خوشم نمیاد،چرا یه بچه رو بدبخت کنم،اینجا گفت ما میدونیم چی بهت داریم میگم،اینو من بهت میگم(انکار خوده خدا بود)

منم تو خواب دودل شدم ،ولی بچه ها این زندگی ادامه دادنش صلاح نیست،کلا شوهرم رو هواست،

اصلا نمیخوام پدر بچه هام باشه،این چه خوابی بود این وسط آخه😭

خدا حواسش به عاشقش هست…این روزام بد میگذره میشه برام دعا کنید،۱۴۰۱/۸/۲۴

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواب رو وللش!!  نعوذ بالله پیامبر که نیستی رویای صادقه ات دقیییییقا راست و صحیح م‌ به مو همون بشه، خواب شیطانی هم داریم ها که بخواد بدتر تو چاهت کنهاینجور تو خوابت میاد

ببین دقیقا منطق و عقلت چی میگه همونکارو بکن زندگیتو بر پایه خواب بنا نکن که آخرش دستش به هیچ جا بند نیست بگی خواب دیدم آخه؟!!!««

من که به این قشنگیم با پر و بال رنگیم یکه خروس جنگیم  ببین ببین تاج سرم  ببین ببین بال و پرم  این قد و بالا رو برم    امضاء: خروس جنگی حاج خانوم 

بخاطر ی خواب مسخره ی انسان و بدبخت نکن و وزنه پات نکن ک فردا روزی بخاطر اون مجبور ب تحمل این زندگی باشی 

بهت قول میدم هیچ بچه ای هیچ زندگی شکست خورده ای رو سامان نداده بچه باید وارد زندگی سالم و پر از عشق بشه 

بچه بتمن نیست 

بخاطر یه خواب و حال و هوایی که تا دو روز روت تاثیر میذاره زندگیت رو داغون نکن

یه دختری تو شهر ما خواب دیده بود یه خواستگار سید براش اومده چهرش نورانی هست و این حرفا بعد یک روز یه خواستگار سید با چهره ی زیبا اومد خواستگاریش الان طلاق گرفته طرف معتاد بوده به خواب اکتفا نکن لطفا

اگر مذهبی افراطی هستید ریپ نزنید نظر منو نظرات من طبق دین نیستن شامل همه انسان ها میشن البته از نظر خودم ممنون😆الان دیگه کاربری دست خودمه فقط(رها)🥰6 اسفند 1402 بهترین تاریخ زندگیم بود پسر عزیزم دنیامو شیرین و رنگی کرد😍❤️
شاید چون قلبا راصی به طلاق نیستی همچین خوابی دیدی

مرسی واقعا این حرفها باعث میشه خرافی نشم الکی

خواب رو وللش!!  نعوذ بالله پیامبر که نیستی رویای صادقه ات دقیییییقا راست و صحیح م‌ به مو همون ب ...

وای مرسی داشتم کم میاوردم

توروخدا احساسی تصمیم نگیر زتدگی ک روهواس بچه میهواد چیکار فردا بجه دار میشی با یه بچه میخوای طلاق ب ...

ممنون واقعا داشتم دودل میشدم

بخاطر ی خواب مسخره ی انسان و بدبخت نکن و وزنه پات نکن ک فردا روزی بخاطر اون مجبور ب تحمل این زندگی ب ...

👌🏻👌🏻👌🏻