2777
2789
عنوان

بی بی چک

350 بازدید | 32 پست

هفت روز تاخیر دارم بی بی چک یونی تست زدم تو سایت خوندم گفته بودن مارک خوبی نیست شوهرمم میگه این هاله هستش و مثبت نیست 

«...من تمام تلاشم را کردم و تمام زبان های دنیا را یاد گرفتم اما چه کنم که هیچ کدام برای توصیف کردن تو کافی نبود ...✨🦋»

هاله هم مثبته

مبارکت باشه❤️❤️❤️❤️

عیدی خوبی گرفتی😘

متخصص گزارش تاپیکای سقط و دعانویسی😎 مزدور عزیز! جوونای ما عاشق مبارزه با تو و اربابت هستن. بترس از ما...😏إنِّی أنا ابن اُم بالحرب شجعتنی🫡

ان شاالله که مثبت باشه 

برات صلوات فرستادم ان شاالله  باردار باشی وبارداریت به سلامتی باشه گلم... 

اگه دوست داشتی برو این مطالبو بخون برای زیبایی و هوش و خوش اخلاق و خوش روزی بودن بچه و........ داره

اگه میخوای بچت تو فامیل از همه نظر زیبایی و اخلاق و... تک باشه بخون و انجام بده .. فقط اونایی که می‌ترسی نخور

https://www.ninisite.com/discussion/topic/10683214/خانم-های-باردار-یاهرکی-در-آینده-میخواد-باردار-

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هاله هم مثبته مبارکت باشه❤️❤️❤️❤️ عیدی خوبی گرفتی😘

https://s8.uupload.ir/files/img_20230422_140737_uf2e.jpg

«...من تمام تلاشم را کردم و تمام زبان های دنیا را یاد گرفتم اما چه کنم که هیچ کدام برای توصیف کردن تو کافی نبود ...✨🦋»

هاله نیست کامل مثبته مباذک باشه دعا کن نصیب ما هم بشه

آمده ام ای شاه پناهم بده/ خط امانی ز گناهم بده /ای حرمت ملجا درماندگان/ دور مران از در و راهم بده/ ای که عطا بخش همه عالمی/ جمله ی حاجات مرا هم بده
هاله نیست کامل مثبته مباذک باشه دعا کن نصیب ما هم بشه

مرسی عزیزم یخورده شک کردم بخاطر مارکش ... انشالله عزیزم این ماه میای تو همین تاپیک خبر بارداریتو بهم میدی

مرسی عزیزم یخورده شک کردم بخاطر مارکش ... انشالله عزیزم این ماه میای تو همین تاپیک خبر بارداریتو بهم ...

نه خیلی پر رنگه این دیگه کاذب و هاله و… نیست صد درصد مثبته ، خیالت راحت، مرسی گلم ان شالله باردار باشم خبرش بهت بدم

آمده ام ای شاه پناهم بده/ خط امانی ز گناهم بده /ای حرمت ملجا درماندگان/ دور مران از در و راهم بده/ ای که عطا بخش همه عالمی/ جمله ی حاجات مرا هم بده
نه خیلی پر رنگه این دیگه کاذب و هاله و… نیست صد درصد مثبته ، خیالت راحت، مرسی گلم ان شالله باردار با ...

انشالله عزیزم 

ووووی😍😍😍

مبارکه❤️❤️❤️❤️

متخصص گزارش تاپیکای سقط و دعانویسی😎 مزدور عزیز! جوونای ما عاشق مبارزه با تو و اربابت هستن. بترس از ما...😏إنِّی أنا ابن اُم بالحرب شجعتنی🫡

مبارکه گلم مثبته.... برای منم دعا کن بی بی منم هاله انداخته🥲🥲🥲

نمیدونم مامان شدم یا ن

برای اطمینان بنظرم دوتامون از ی مارک دیگه استفاده کنیم

الهی ... نگاهی... 🙏 می خواهم مادر شوم 🌹 چشیدن لذتی دیگر از زندگی 🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم، می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم، می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌 می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼 چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو 🚼 خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما 🌹🚼🙏
ووووی😍😍😍 مبارکه❤️❤️❤️❤️

مرسی عزیزمممم😘😍❤️

مبارکه گلم مثبته.... برای منم دعا کن بی بی منم هاله انداخته🥲🥲🥲 نمیدونم مامان شدم یا ن برای ا ...

من دوشنبه میرم ازمایش دیگه بی بی نمیزنم بی بی تورو هم دیدم هاله داره اگه صورتیه درسته اگه خاکستریه خط خودشه

مثبت مبارک باشه خوشگل 

مرسی عزیزم 😘😍❤️🌹