2777
2789
عنوان

مشهد

447 بازدید | 23 پست

سلام عزیزانم کسی میدونه تور بانوان مشهد ببرن کسی هست؟ یا تنها هستم چطور میتونم برم میترسم تنها برم راهنمایی ام کنید هیج کس نیست  مجبورم دو روز بمونم از تبریز میرم و  خانواده ام از تهران میرسن .فقط راهنمایی کنید لطفا نکید با دوستت برو یا خانواده ات تنظیم کن اینا خیلی سعی کردم نمیشه ممنونم کمکم کنید دعاتون میکنم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تور میگیرم فقط میخوان تور مخصوص بانوان باشه اکه من تور گرفتم من تنها هستم منو تو هتل با چه کسی می‌ان ...

عزیزم تور اینجوری نیست اصلا، با تور تاحالا کیش رفتین؟ من از تجربه خودم میگم بهت عزیزم فکر میکنم تور مشهدم همینجوری باشه، شما میری آژانس میگی واسه فلان روز میخوام برم مشهد، بعد اون واست هتل و بلیط هواپیما رزرو میکنه، چون شما تنهایی اتاق یک تخته بهت میدن، اونجا کلا هر کی واسه خودشه، اینجوری نیست که همه مسافرا باهم برن یجا، آزادی واسه خودت، میری زیارت باز میای هتلت، برگشتم تایم بلیط برگشتت میای فرودگاه، همین

عزیزم تور اینجوری نیست اصلا، با تور تاحالا کیش رفتین؟ من از تجربه خودم میگم بهت عزیزم فکر میکنم تور ...

اهان پس هتل تک تخته میدن من رفتم با تور ولی با خانواده رفتم تنها نرفتم فکر نمیکردم تک تخته باشه فکر میکردم دوتخته میشن منو حالا با یه نفر دیکه می‌اندازن این‌جوری خوبه پس هتل فقط سختم میترسم  

اهان پس هتل تک تخته میدن من رفتم با تور ولی با خانواده رفتم تنها نرفتم فکر نمیکردم تک تخته باشه فکر ...

آره عزیزم حتمااا بهت میدن اتاق تک تخته، حتما نزدیکای حرم باشه هتلت که تنهایی اذیت نشی، التماس دعا عزیزم❤️