شما عکسی بذارید پروفایل تلگرام ،واتساپ،اینستاگرام ...راضی هستید که کسی برداره بدون اجازه شما جای دیگه اون عکس رو با بقیه به اشتراک بذاره ؟
سلااااام♥️🥰چندتا نکته: لطفا باهم مهربون باشیم،کسیو فضاوت نکنیم توو کار کسی دخالت نکنیم ،آی چرا خونت این وره شهره ؟آی چرا خونت کوچیکه؟آی چرا مجردی؟آی چرا سرکار نمیری؟آی چرا و چرا و چرا ها رو بذارید برای رفع مشکلات زندگی خودتون و در نتیجه زندگی بهتر و شاد تر...بقیه صلاح زندگی خودشونو بهتر از ما میدونن!♥️(خلاصه پاراگراف بالا میشه:«فضولی ممنوع») چه در فضای مجازی چه در زندگی فامیل ها و اشنایات و بستگان سببی و نسبی دخالت ممنوع⛔ادمی که صاحب زبونش هست قطعا ادم محترمیه♥️
خیلیا مثل من میزارن فضای مجازی ولی فقط واسه مخاطبین نه برای کل مردم ایران !!!اینک میگن خودشون گزاشتن ...
منم میذارم و رویتش برای مخاطبینمه و اینستا هم غریبه ندارم عکس میذارم ولی اصلا دلم نمیخواد جای دیگه و کسای دیگه برای افرادی که نمیشناستشون ب اشتراک بذاره
سلااااام♥️🥰چندتا نکته: لطفا باهم مهربون باشیم،کسیو فضاوت نکنیم توو کار کسی دخالت نکنیم ،آی چرا خونت این وره شهره ؟آی چرا خونت کوچیکه؟آی چرا مجردی؟آی چرا سرکار نمیری؟آی چرا و چرا و چرا ها رو بذارید برای رفع مشکلات زندگی خودتون و در نتیجه زندگی بهتر و شاد تر...بقیه صلاح زندگی خودشونو بهتر از ما میدونن!♥️(خلاصه پاراگراف بالا میشه:«فضولی ممنوع») چه در فضای مجازی چه در زندگی فامیل ها و اشنایات و بستگان سببی و نسبی دخالت ممنوع⛔ادمی که صاحب زبونش هست قطعا ادم محترمیه♥️
دقیقا اگ اینجوری بود ک من عکسمو برای همه قابل نمایش میزاشتم حتی عضو چند تا گروه م عکسم مشخص نیست فقط برای مخاطبین خودم ،حالا ی عده با این حرفا میخان خودشون اروم کنن ک عکس میزارن تو فضا مجازی ک همه ببینن خیر اینجوری نیست من اعتماد کردم ب مخاطبینم و حق الناس گردنشون خیلی از دوستام اینجوری ن عکسشون فقط واسه ماها ک مخاطبش هستیم قابل مشخصه و راضی نیست جای دیگ ببینن !
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دقیقا اگ اینجوری بود ک من عکسمو برای همه قابل نمایش میزاشتم حتی عضو چند تا گروه م عکسم مشخص نیست فقط ...
اخیش خیالم راحت شد فکر میکردم فقط منم حساسم ب این چیزا 🥺♥️
جالب اینجا کامنت ها رو ک خوندم بازم میگن خودشون گزاشتن بابا جان اقا جان یکی مثل من برای مخاطب هام گزاشتم ک اشنان و اعتماد کردم ب هیچ وجه دلم نمیخاد غریبه ببینه حتی گروه ها عمومی.قابل مشاهده نیست خیلیا دوستام مثل منن و اعتماد کردن ب من ک مخاطبش هستم بفهمید ک حق الناس گردنتونه دیگ با خودتون ...
جالب اینجا کامنت ها رو ک خوندم بازم میگن خودشون گزاشتن بابا جان اقا جان یکی مثل من برای مخاطب هام گز ...
دیدی ؟؟؟؟برای من هنوز هضم نشده این قضیه🥺♥️والا ترسیدم عکسمو برداشتم 🤣🤣🤣🤣
دیدی ؟؟؟؟برای من هنوز هضم نشده این قضیه🥺♥️والا ترسیدم عکسمو برداشتم 🤣🤣🤣🤣
بله متاسفانه ...من تو تلگرام چند تا دوست مجازی دارم بنده خدا ها ب من اعتماد کردن و منو جز مخاطبینشون کردن وفقط عکسشون برا من قابل مشاهده س نه برای دیگران!!منم همینجور فقط مخاطبینم ، اگ بخایم عکسشونو بزاریم اینجا اونجا ک درست نیست ..اگ راضی بودن ک میزاشتن کل عموم ببینن نه برای افراد خاص و مخاطبینشون .. من ک هنوزم میگم کسی با من اینکارو کنه نمیبخشم تا ابد ،حق داری بترسی چون اعتماد سخته عزیزم !