2777
2789

قشنگ حس میکنم اطرافیان فقط تحملم میکنن

یه حالت منت طورم دارن 😢برات کلاس گذاشتیم برات هزینه کردیم فلان

دائما بقیرو باخودم مقایسه میکنم انقدرمیگن

خدایا بیا و تموم کن این کنکورو😢😢😢😢😢

الانم من التماس کردم سفر نبرید من رو گفتن نه بیا فلان استراحت کن  دوروز

اومدم دعوا شده چرا درس نمیخونی😔😔😔

دوست عزیز شما یا هم فکر منی یا هم وطن من پس بینمون دیوار نکش(:

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخی عزیزم اشکال نداره منم پسرم امسال کنکوریه هزینه کلاسا سرسام آوره خودتوعذاب نده سعی کن باآرامش بهترین نتیجه روبگیری برای خودت نگرانن ولی ازطرز برخوردشونم دلگیرنشو موفق که بشی همه این روزایادت میره ان شاالله

خدایاتکیه داده ام به آسمانی که تو روی ابرهایش نشسته ای♥

هییییییییییییییییییییی

زندون خود مغزته کار بر نمیاد از مغز لِه...     #من از دیوانه ها دیدم هزاران عاقل مرده،من از عاقل ولی دیدم سری کامل عقده،من از کرم به پروانه شدن زور شدم،همه از مال من خوردن من از مال خودم دور شدم،من چه ساده بودم اما پر منظور شدم......  

منم 😂🥲

تازه کلا ۱۸۰ تومن هزینه ثبت نام کنکور دادن 

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶
حالا من میخوام بشینم یه دور دیگه هم کنکور بدم :))) ولی امیدوارم همین امسال یه رشته خوب قبول بشی سخ ...

هریه روزش قد یه سال میگذره انقدر سخته برام😢

منت سرم نمیذارن، همه جوره هم برام خرج میکنن مشکلم فقط استرس کنکوره

استرس برای چی اخه؟اینجور خودتم اذیت میشی

باارامش بشینی بخونی باور کن موفق میشی