2777
2789
عنوان

۳۹ روزه زایمان کردم ولی

177 بازدید | 12 پست

سلااام خانوما ۳۹ روز زایمان کردم خون ریزیم کامل قطع شده بود و یه رابطه مشکوک داشتم مطمئن نیستما 

دیروز دیدم یه ذره خونریزی دارم بنظرتون چی میتونه باشه خیلی استرس دارم خانوما نکنه حامله باشم

۳/۱۶ وزن۸۹🤦‍♂️🤦۴/۱۶ وزن۸۴😍🤩😍۵/۱۶ وزن۸۰🥰🥰وزن هدف ۶۸😜🤪🤪🤪🤪💪💪💪💪💪💪نتونستم ب هدفم برسمو خدا بهم ی نی نی داد

توروخدا بعد زایمانتون رابطه مشکوک نداشته باشید 

رحم آماده بارداریه🥲

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😂😂😂 حرفایی میزنیا دختر 

🤣🤣🤣🤣خیلی میترسم خواهر 

۳/۱۶ وزن۸۹🤦‍♂️🤦۴/۱۶ وزن۸۴😍🤩😍۵/۱۶ وزن۸۰🥰🥰وزن هدف ۶۸😜🤪🤪🤪🤪💪💪💪💪💪💪نتونستم ب هدفم برسمو خدا بهم ی نی نی داد
حامله ،🤔🤔🤔تا ۲ماه بعد نزدیکی کنی وحامله نمیشی 

وااااااقعا

پس چرا میگن سریع باردار میشی

😂😂😂 حرفایی میزنیا دختر 

عزمزم خواهر خودم توی یک سال دوبار باردار شد امکانش هست چرا میخندی الان دوتا بچه داره که هردو متولد ۹۴ یکی فروردین یکی اسفند   

خداجونم همون جور که معجزه ات رو بمن نشون دادی همون جورم بزودی زود ب جاریم نشون بده و همه منتظرای نی نی سایت   خدا جون بزار با خبر بارداری جاریم خوشحالیم از مادرشدنم کامل بشه انشالله من منتظرما تا قلب نی نی من ب تپش بیاد انشالله جاریمم باردار بشه و همه منتظرا                        علی اصغر امام حسین قربونش برم با امام رضا جونم حاجتم رو دادن 
حامله ،🤔🤔🤔تا ۲ماه بعد نزدیکی کنی وحامله نمیشی 

کی گفته ؟

بمن دکترم گفت تا چهل روز نزدیکی نکن بعد زایمان...چون دهانه رحم بازه باردار میشی سریع 

منم تا سه ماه شوهرمو با لگد پرت میکردم اونور تا میومد نزدیک😁

تا صبح قضا سهل و سهیلش به که باشد.تاشام قدر رجعت و میلش به که باشد.در بزم وصالش همه کس طالب دیدارتا یار که را خواهد و میلش به که باشد
🤣🤣🤣🤣خیلی میترسم خواهر 

نه بابا منم تازه ۲ ماهه که زایمان کردم خونریزی من کلا ۳ روز بود بعدش تا ۱۵ الی ۲۰ روز فقط لک بود بعدشم که کامل پاک شدم ولی نزدیکی نداشتم تا از چله اومدم بیرون یه چندباری داشتم ولی طبیعی تا الانم پریود نشدم نمیدونم کی باید پریود بشم میگن کسایی که شیر میدن شاید تا ۶ ماه هم نشدن مادر شوهرم اون روزی میگه حالا تو همین پاکیت یه وقت حامله نشی 😅😅

❌❌ درخواست دوستی ممنوع🤚

عزمزم خواهر خودم توی یک سال دوبار باردار شد امکانش هست چرا میخندی الان دوتا بچه داره که هردو متولد ۹ ...

آخه عزیزدلم تو یک شب که لانه گزینی نمیشه که بخواد خونریزی کنه آخه بعضیا لک لانه گزینی دارن من از اون لحاظ خندیدم وگرنه بله اتفاق میفته 

❌❌ درخواست دوستی ممنوع🤚