2789

تو به این فکر کن که الان که بچه رابطه تو شوهرت رو تحت شعاع قرار داده تا ازدغدغه این یکی بیرون نیومده مثلا بعد ۵سال بزاری دوباره یکی بیاد تا دوباره اون بزرگ بشه تو وشوهرت اندازه ۱۰سال ازهم دورشدین ولی اگه همزمان بزرک بشن فوقش ۵یا۶سال سختی میکشی

بی تو نَفَس کِشیدَنَم عُمرتَباه کردن است!!!❤
چرا واسه بعضیاتون عجیبه بارداری پشت سرهم؟درسته پدر مادر درمیاد ولی عوضش بچه ها باهم عالی مچ میشن وما ...

من فقط یه سوال کردم شما اشتباه برداشت کردین

برا کسی عجیب نیس

فقط چون پزشکا میگن رحم حداقل باید یک سال بگذره تا بازسازی کنه خودشو و کلا داشتن دو تا بچه کوچیک خیلی چالش داره سوال کردم.

در خود بطلب ؛ هر آنچه خواهی تویی️ 🌱

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من فقط یه سوال کردم شما اشتباه برداشت کردین  برا کسی عجیب نیس  فقط چون پزشکا میگن رحم حد ...

ناراحت نشو دوستم منم بد برداشت نکردم. راست میگی خیلی سخته الان ازکمر درد بیچاره شدم چون بدقلقی میکنن همش سرپام الان بزورخوابوندمشون ولی بزرگ بشن راحتی😊

چون دس تنهام شهر غریبم نگرانم نتونم از پسش بر بیام بچه اولمم شدید شیطونه

دختر منو ببینی.بخدا روزی سه بار جاروبرقی میکشم چند بار آشپزخونه و حال جمع میکنم تمام کابینتا چسب زدم😭

چون دس تنهام شهر غریبم نگرانم نتونم از پسش بر بیام بچه اولمم شدید شیطونه

وای پس نیار چون کم میاری😞من تا الان که ۶ماهه زایمان کردم مادرم ومادرشوهرم وخواهرم وشوهرم کمکم بودن 

دختر منو ببینی.بخدا روزی سه بار جاروبرقی میکشم چند بار آشپزخونه و حال جمع میکنم تمام کابینتا چسب زدم ...

عین همیم

منم پسرم یه سالشه همش در حال جارو زدن و شستشو ام خواهر.

از پا درد کمر درد میلنگم

برا همین وحشت دارم از دومی آوردن

انقدر ک یهویی شد اصلا آماده نبودم الانم کلا استرس دارم.میگم خدایا تو ک دادی بزار جفتشم داشته باشم .ح ...

انشالله همون که دلت میخوادو بده خدا چندماه فاصله دارن؟

وای پس نیار چون کم میاری😞من تا الان که ۶ماهه زایمان کردم مادرم ومادرشوهرم وخواهرم وشوهرم کمکم بودن& ...

خوشبحالت عزیزم من جز مادرم که خودش طفلی مریض و سن بالاس کسی رو ندارم شوهرمم همش سره کاره شب داغون میاد خونه

ازون ورم همه میگن بچت گناه داره یکی یه دونه نگهش ندار.موندم چه خاکی بسرم کنم

عین همیم منم پسرم یه سالشه همش در حال جارو زدن و شستشو ام خواهر. از پا درد کمر درد میلنگم برا همی ...

من ک اصلا اماده نبودم .ناخواسته بود.ولی فکر که میکنم خوبه دیگه یه بار اذیت میشم چند سال بعد ک تازه میخوام راحت شم یکی دیگه نمیخواد بیارم خوبه