2777
2789
عنوان

سوتی های خفن😂😂

503 بازدید | 19 پست

از سوتی هاتون بگین وقتی که ضایع میشید بگین 

من خودم یه بار  با دوستام بودم رفتیم کافی شاپ بعد که خواستیم بریم من امدم باکلاس بازی در بیارم همین خواستم برم بیرون محکم خوردم رفتم تو  شیشه مغازه و با کله خوردم زمین جلوی کارسون هاشون یعنی ضایع شدم همگی زدن زیر خنده و منم آب شدم 

ببخشید چجوری امضا بزارم اینجا

« یه مشکل خیلی بزرگ دارم توروخدا از ته دلتون خواهرانه برام دعا کنید خدا کمکم کنه ،دستمو بگیره ، یکبار دیگه بهم فرصت بده و آبرومو حفظ کنه مشکلم ختم به خیر بشه.بخاطر بچم و خونوادم دعام کنید »»

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رفتم تو مغازه با اعتماد بنفس گفتم جناب شیشصدو بیست کشیدین ببخشیدا گفت ببینم؟ ع خانم اینکه شصت و دوتومنه گفتم عع اره برگه شمارو انداختم دور این نیس😐😐😐😐😐😐😐

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸

با مادرشوهر و برادرشوهرم داشتیم راجع به مرغ و خروس حرف میزدیم . مادرشوهرم میگفت مرغا دو دسته‌ان  یه سری ها گوشتی‌ان  یه سری ...

من برگشتم گفتم تخمی‌ان 😆😆

یا ابالفضل 

برادرشوهرم سرخ شد رفت 😂😂😂

خوب این اتفاق برای منم افتاد البته حس گر شیشه مشکل داشت منم سرم تو گوشی بود صدای بازشدنش اومد خوب منم به طبع گفتم باز شده انگاری گیر داشته باز نمی‌شده رفتم تو شیشه بازم نمیشد در صاحب مغازه عذرخواهی کرد 

curiousسابقم.     3. 1. 98 عضو سایت شدم               ودر تاریخ           18. 3. 1400 ساعت 16 بخاطر پست سیاسی تو تاپیک سیاسی تعلیق شدم                                                                                                                                          کاربریم اصلیم چهار ده روز بعد برگشت و دیگه از این خطم استفاده نکردم  که دوباره دیروز عصر به خاطر یه معلوم والحال عوضی با همراهی یه عوضی دیگه  در تاریخ ۱۴۰۱/۹/۲۸ تعلیق شدم.                                                                           دفعه اول مقصر بودم و قبول داشتم ولی اینبار اصلا نباید تعلیق میشدم   مرگ بر عوضی.                    اگه میشه برای شادی روح بابام یه صلوات بفرستین . ممنون

یه بار دیگه هم بزرگ بودم داشتم تو کوچه دوچرخه بازی میکردم دیدم یه مرد جوونی پشت ماشین خارجیه داره نگام میکنه خواستم جلوش مانور بدم و کلاس بذارم با دوچرخه کله پا شدم جلوش🤣🤣🤣🤣

خوب این اتفاق برای منم افتاد البته حس گر شیشه مشکل داشت منم سرم تو گوشی بود صدای بازشدنش اومد خوب من ...

منم فقط نگاه اون کارسونی که میخواستم جلوش پز بدم دیدنی بود قرمز شده بود

😂من یه زمانی مسخره بازی درمیاوردم شکل کلماتو عوض میکردم 

بعد یادمه داخل کله پاچه مامانبزرگم گندم ریخته بود ، منم جلو کل اقوام هی میگفتم مامان کاندوم ریختی توش؟😂😂😂😂😂وای