2777
2789

دقیق همه رو گفتم بخدا اگه قضاوت کرده باشم خودم رو نمی بخشم 

من با خانوادم قطع رابطه کردم و جایی رو جز اینجا ندارم

این همسایه بغلیمونه هر هفته پا میشه میاد خونه ما

من واقعا حس میکردم مثل خواهرمه تا امروز

من یه آهنگ میخواستم از روی گوشیش برای خودم بفرستم رفتم توی پیاماش اینوووو دیدم😔😔💔

میره سر کار اون گوشیش رو میبره این گوشیش اکثرا تو خونس و از این تعجب میکنم که چرا پاک نکرده چتشون رو تقریبا بعد ۷ تا مخاطب پیاماش یعنی اون آخر آخر بود دیدم ناشناسه رفتم پیامارو خوندم

این خانم ۳۵سالشه ۱۰ سال از شوهرم بزرگ تره شوهرشون فوت کرده و واقعا از لحاظ تیپ و اینا خیلی بازه من خودم واقعا محجبه نیستم و حجابم کامل نیست فوقش در حد روسری نداشتن ولی ایشون همه جاشون بیرونه حتی برا بیرون و..

این یک ماه اصلا باهم رابطمون خیلی سرد بود

واقعا باهاش خوب صحبت نمیکردم

حتی صبح میخواست بره بلند نشدم صبحانه براش حاظر کنم صدام  نزد و رفت با اینکه یه شهر دیگه میخواست بره بعد زنگ زد گفتم چرا صدا نزدی گفت خواب بودی خب صدا میزدم چیز میگفتی با اینکه من خودم و زده بودم به خواب

شاید هرکی بود پا میداد با این کم محلیای من

این خانم انقدر جلو بقیه با محبت رفتار میکنه و زبون چربی داره و ناز و عشوه میاد

من اصلا نمیدونم چکار کنم الان اصلا ب رو شوهرم بیارم الان گوشیش پیش منه میتونم حتی از گوشیش بهش پیام بدم الان کلا جز پاره کردن زنه هیچی نمیاد تو ذهنم

💚تنها توکلم به خدا و بعد از خدا به خودشه💛‌🛑دیگ قول میدم بحث نکنم 🙂چون کاربری قبلیمو بخاطر دعوا با ی کاربر بی فرهنگ ب چخ دادم و میرسیم ب جمله معروف ((جواب ابلهان خاموشیست)) از دوستای نی نی سایتیم معذرت میخوام چون مجبور بودم بگم حوصله بحث ندارم😘🧡👈🏻 (((توجه کن تویی که توهین میکنی تو ی مادر هشت پایه 🐙🦑 پدر کوسه ای🐋)))

اومدید بگید بزارم لطفا

💚تنها توکلم به خدا و بعد از خدا به خودشه💛‌🛑دیگ قول میدم بحث نکنم 🙂چون کاربری قبلیمو بخاطر دعوا با ی کاربر بی فرهنگ ب چخ دادم و میرسیم ب جمله معروف ((جواب ابلهان خاموشیست)) از دوستای نی نی سایتیم معذرت میخوام چون مجبور بودم بگم حوصله بحث ندارم😘🧡👈🏻 (((توجه کن تویی که توهین میکنی تو ی مادر هشت پایه 🐙🦑 پدر کوسه ای🐋)))

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بذار

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤

پیام‌ چی بود مگه؟ 

🫂بلوچ و عرب و کورد تجزیه طلب نیستن😐 بلکه اونا سالهاس که لب مزرهای ایرانمون قربانی شدن 😑میدونی چه معادنی تو سیستان بلوچستان هستش ولی مردمش در نهایت فقر زندگی میکنن🤐 میدونی عرب ها بیشترین هزینه رو در جنگ تحمیلی متحمل شدن😭 الان اوضاعشون ....میدونی کوردها چه نسل کشی درشون رخ داده😭 میدونی بچه های روستاهای لب مرزیشون چقد قطع عضو و ناقص میشن😭 برای اینکه هنوز مینهای اون منطقه ها پاکسازی نشده😡 میدونی ....میدونی....میدونی بازم قضاوت نابجا میکنی 😡😡😡 امام حسین زیر بار ظلم نرفت❤️❤️❤️مهربونام اینا فقط مثالی از چند قومیت هستش وگرنه بختیاری و ترک و لر و ... مثل انگشتای یه دستن ایران با همه ،همه ی این قومیت ها ایرانه و بدون یکی از این ها ایران نمیشه دیگه 💙َ 💗💗💗💗💗💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖یه مادرم که رنج زیادی دیدم و عاشق مطالعه ام. بخاطر مشکلاات زندگیم و فرزندانم کوله باری از تجربه دارم‌. اگه راهنماییم مقید بود برای صالح بودن فرزندانم و عاقبت بخیریم یه صلوات بفرستین 💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝

پیاما چی بودن مگه؟ اول شوهرتو ادب کن ، چون هرجای دیگم ممکنه این جور افراد سر راهش باشن تو باید خیالت از همسرت راحت باشه

@Fee_accessorryبه زودی افتتاحش میکنم با فالو کردنت به رشد پیج کوچولوم خیلی کمک میکنی دوسته من❤️۲۶/بهمن ماه/ ۱۴۰۳___بالاخره افتتاحش کردم۲۸/بهمن ماه/۱۴۰۳____امید به خدا تیکر بعدی ۵۰۰ تا فالوور گرفته باشم🥹