2777
2789

باید حقیقت ها رو ببینیم تا متوجه بشیم خدا چقدر هوامونو داره...بچه ای که سرما خورده و بستنی براش ضرر داره اگه از مادرش بستنی بخواد اونو بهش نمیده چون میدونه براش ضرر داره و از همه بیشتر به فکرسلامتیشه و وقتی خوب شد 10 تا بستنی بهش میده.....قطعااگه خداچیزی رو به ما نمیده چون خِیر ما رومیخواد و محاله خدایی که عاشق ماست ما رو خوشبخت و خوشحال نکنه....

لِكُلِّ نَبَإٍ مُسْتَقَرٌّ ۚ وَسَوْفَ تَعْلَمُونَ

برای هر خبری وقت معینی است و به زودی آگاه می‌شوید...

سوال در مورد موضوع تاپیک رو از طریق لینک زیر میتونید بپرسید.                                            https://abzarek.ir/service-p/msg/1152587

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم هیچوقت حتی در حد کلمه و یه جمله هم چیزی که خدا ازش پاک و منزه هست رو نگو به زبون نیار اینا روی روح و روان و ایمانمون که تاثیر مستقیم با خوشبختی و رسیدن به اهدافمون دارن میزاره 

خدا صدامون رو میشنوه 

اگه دلخوری با خودش در میون بزار باهاش قرار بزار باهاش معامله کن خیلی مهربونه نمیزاره تو معامله باهاش اب تو دلت تگون بخوره 

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی

باید حقیقت ها رو ببینیم تا متوجه بشیم خدا چقدر هوامونو داره...بچه ای که سرما خورده و بستنی براش ضرر ...

حتما همینه که شما میگی همیشم به خودم اینارو تکرار میکنم یه لحظه ولی دلم گرفت

عزیزم هیچوقت حتی در حد کلمه و یه جمله هم چیزی که خدا ازش پاک و منزه هست رو نگو به زبون نیار اینا روی ...

حق با شماس عزیزم ، خدایی نکرده کفر نگفتم 

فقط دلم گرفت یه لحظه نکنه به خاطر اینکه بنده گناهکارم باهام کاری نداره ، خواستم اینجا بگم یکم سبک بشم

حق با شماس عزیزم ، خدایی نکرده کفر نگفتم  فقط دلم گرفت یه لحظه نکنه به خاطر اینکه بنده گناهکار ...

من درکت میکنم عزیزم قصدتم خیر انشالله ولی قصدم خیر بود فقط راهنمایی چون  خودم همچین چیزیو تجربه کردم ک اسیبش رو احساس کردم خواستم  یه تلنگری بزنم هر چند کوچیک تر از این حرفام 

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی