2777
2789

سلام ببخشید کسی پزشک ماهر برای درمان و احتمالا عمل دیسک کمر و ستون فقرات میشناسه 

لطفا اونایی که تجربه دارن و مصداق دارن نظر بدن و مشورت بدن به من

ممنونم از همه 

بی شهادت مرگ باخسران چه فرقی میکند؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بزار فردا از مامانم بپرسم بیمارستان فارابی عمل کرد دکتر یادم رفته ولی خیلی خوب بود 

ازاد شو از بند خویش زنجیر را باور نکن💚 اکنون زمان زندگیست تاخیر را باور نکن 💚حرف از هیاهو کم بزن  از اشتی ها دم بزن 💚از دشمنی پرهیز کن شمشیر را باور نکن 💚خود را ضعیف و کم ندان تنها در این عالم ندان💚 تو شاهکار خالقی تحقیر را باور نکن💚 بر روی بوم زندگی هر چیز میخواهی بکش💚 زیبا و زشتش پای تو تحقیر را باور نکن💚 تصویر اگر زیبا نبود نقاش خوبی نیستی💚 از نو دوباره رسم کن تصویر را باور نکن 💚خالق تو را شاد افرید ازاد ازاد افرید💚پرواز کن تا ارزو زنجیر را باور نکن 💚از گرگ بودن دم نزن انسانم‌گاهی ارزوست 💚ما از خودی زخم میخوریم بند نفس یک تارموست💚 تو از جنس ما نیستی یک شب به فقرم سر بزن 💚مظلوم گر گشنه بود تیری خورد بر قلب من 💚
دکتر ثمینی

آره ایشون واقعا عالی هستند ولی خیلی مطبشون شلوغه چند سال پیش تومور مغزی خواهرمو عمل کردند 

ولی مطبشون شلوغه 

چجوری میشه وقت بگیرم ؟

دیسک درچه مرحله ای هست؟

سال ۹۸ اکثر پزشکا گفتند باید عمل کنم 

اینقدره که الآن اگه مثلا ۱۵ دقیقه روی زمین برای کاری چهار زانو بزنم دیگه نمیتونم با کمر صاف بلند شم

سال ۹۸ اکثر پزشکا گفتند باید عمل کنم  اینقدره که الآن اگه مثلا ۱۵ دقیقه روی زمین برای کاری چها ...

یعنی کسی دیگه ای نیست راهنمایی کنه؟

😔😔😔😔