2777
2789
عنوان

چیکار کنم شوهرم بهم پوول بده😑☹️

| مشاهده متن کامل بحث + 298 بازدید | 27 پست
برو سرکار تا دیگه ازش درخواست پول برای چیزهای شخصیت نکنی اگر نمیتونی بری سرکار هم باید بسازی چون به ...

وظیفشه زن گرفته خرج کنه معلومه مردی با کاربری زن اومدی 

ازاد شو از بند خویش زنجیر را باور نکن💚 اکنون زمان زندگیست تاخیر را باور نکن 💚حرف از هیاهو کم بزن  از اشتی ها دم بزن 💚از دشمنی پرهیز کن شمشیر را باور نکن 💚خود را ضعیف و کم ندان تنها در این عالم ندان💚 تو شاهکار خالقی تحقیر را باور نکن💚 بر روی بوم زندگی هر چیز میخواهی بکش💚 زیبا و زشتش پای تو تحقیر را باور نکن💚 تصویر اگر زیبا نبود نقاش خوبی نیستی💚 از نو دوباره رسم کن تصویر را باور نکن 💚خالق تو را شاد افرید ازاد ازاد افرید💚پرواز کن تا ارزو زنجیر را باور نکن 💚از گرگ بودن دم نزن انسانم‌گاهی ارزوست 💚ما از خودی زخم میخوریم بند نفس یک تارموست💚 تو از جنس ما نیستی یک شب به فقرم سر بزن 💚مظلوم گر گشنه بود تیری خورد بر قلب من 💚
من جای شوهرت بودم فکر می کردم برای جهاز می خوای . ببخشید رک گفتم با خودش بروخرید بهترینها روهم بخر

من اهل این نیستم اصلا ک بخوام ازش بگیرم بدم جا جهیزیه 

چرا خوابم نمیبره چرا خستگیام از تنم نمیپره💔                           چرا همش داغونم😔                                                               چرا این ساعت اصلا نمگیذره😪😔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عمرا بزاره من برم سرکار همش بهش میگم ولی میگه نهههه

خب عزیزم شما ازدواج نکردی به اسیری رفتی.این چیزارو مگه قبل ازدواج باهم صحبت نمیکنید؟تحصیل ،کار،مخارج و....

ما زنیم،از ما قوی تر فقط خداست.
نامزدی چی بیرون نمیرفتید دست و دلباز نبود

نامزدی نمیزاشتن بیرون برم باهاش

چرا خوابم نمیبره چرا خستگیام از تنم نمیپره💔                           چرا همش داغونم😔                                                               چرا این ساعت اصلا نمگیذره😪😔
برو سرکار تا دیگه ازش درخواست پول برای چیزهای شخصیت نکنی اگر نمیتونی بری سرکار هم باید بسازی چون به ...

نمیزاره برم سرکار عمرا

من اهل این نیستم اصلا ک بخوام ازش بگیرم بدم جا جهیزیه 

نگفتم تو برای جهاز می خوای تجربه دوستمو گفتم که دوران عقد مثلا مانتو می گرفت سی می گفت صد بعد پسره دعوا راه انداخت که تو جهازتم با پولای من گرفتی

خدایا شکرت.  پیرو فیک بودن بعضیا  امشب دلم می خواست منم فیک بودم دردام همه ساخته خیالاتم بود همه ی همش برای این بود که نی نی سايت‌یها بهم توجه کنن کاش نوجوانی بودم که همه رو سر کار گذاشته  یا مردی بودم که میون زنا خودمو بانو جا زدم.

توعقد اکثر مردا فکر می کنن وطیفشون نیست زیا د  انتطار نداشته رفتی خونه حودت حتما ماهیانه تعیین ...

ن بابااا خو زن گرفته از همین الان باید ی خرجی واسم بکنه یا نه حتی بسته هم با پول بابام گرفتم بیشتر موقع ها رو

خب عزیزم شما ازدواج نکردی به اسیری رفتی.این چیزارو مگه قبل ازدواج باهم صحبت نمیکنید؟تحصیل ،کار،مخارج ...

خوب من قصد ادامه تحصیل نداشتم 

بعدم قبلش اصلا راجب این چیزا حرف نمیزدیم احمقم دیگه

نمیزاره برم سرکار عمرا

قانونا مرد اجازه نداره که نذاره زن بره سرکار الان که عقدید تکلیفت رو روشن کن یا باید ماهانه یه پول تو جیبی ثابت بهت بده یا باید بری سرکار راه سومی بهش بگو نداره

ن بابااا خو زن گرفته از همین الان باید ی خرجی واسم بکنه یا نه حتی بسته هم با پول بابام گرفتم بیشتر م ...

من تجربشو دارم می گم من همسرم توعقد اصلا فکر می کرد وطیفش نیست من زیاد اصرار نمی کردم،ولی رفتم خونه خودم از همون اول ماهیانه می گرفتم الان زیاد اوقات تلخی نکن ،سیاست داشته باش،شوهر من توعقد اصلا خرج نمی کرد ،رفتیم خونه خودمون با سیاست بهترین خرجارو برام می کنه صبرداشته باش بازبون نرم

قانونا مرد اجازه نداره که نذاره زن بره سرکار الان که عقدید تکلیفت رو روشن کن یا باید ماهانه یه پول ت ...

میدونم بحث میشع منم بحث دوس ندارم چندبار بهش گفتم ولی دیگه ب خودم گفتم ولش نگو

بهش بگید من باید از نظر مالی هم بتونم بهت تکیه کنم. خواسته های زیادی ندارم ولی نیازهای روزمره و عزینه های جاری رو الان نمیخوام دیگه از خانوادم بگیرم و باید بدونم شوهرم میتونه از این نظر هوامو داشته باشه و بهش تکیه کنم یا نه؟؟ 

یه ذره غرورشو قلقلک بدید