2777
2789
عنوان

چیکار کنم شوهرم بهم پوول بده😑☹️

298 بازدید | 27 پست

عقدیم ولی اصلا بهم پول نمیده همیشه میگع ندارم میگه دارم جمع میکنم از این چرتو پرتا الان مانتو تابستونی خوب ندارم روم نمیشه بهش بگم پول بده برم پارچه بخرم میترسم بگه ندارم بهش میگم هر برج وقتی حقوقتو میدن ی خوردشو هم بده من لازم دارم میگه تو چ خرجی داری چی میخوای ک میگی پول بده خستمممم هووووف اون روز رفتم شهربازی ۱۰۰ تومن زد برام کی با ۱۰۰ تومن میره شهربازی

چرا خوابم نمیبره چرا خستگیام از تنم نمیپره💔                           چرا همش داغونم😔                                                               چرا این ساعت اصلا نمگیذره😪😔

خسیسه بگو نمیشه اینطور زندگی کرد 

ازاد شو از بند خویش زنجیر را باور نکن💚 اکنون زمان زندگیست تاخیر را باور نکن 💚حرف از هیاهو کم بزن  از اشتی ها دم بزن 💚از دشمنی پرهیز کن شمشیر را باور نکن 💚خود را ضعیف و کم ندان تنها در این عالم ندان💚 تو شاهکار خالقی تحقیر را باور نکن💚 بر روی بوم زندگی هر چیز میخواهی بکش💚 زیبا و زشتش پای تو تحقیر را باور نکن💚 تصویر اگر زیبا نبود نقاش خوبی نیستی💚 از نو دوباره رسم کن تصویر را باور نکن 💚خالق تو را شاد افرید ازاد ازاد افرید💚پرواز کن تا ارزو زنجیر را باور نکن 💚از گرگ بودن دم نزن انسانم‌گاهی ارزوست 💚ما از خودی زخم میخوریم بند نفس یک تارموست💚 تو از جنس ما نیستی یک شب به فقرم سر بزن 💚مظلوم گر گشنه بود تیری خورد بر قلب من 💚

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من الان شوهرم بکشیش تو کارت من پول نمیزنه میگه از کارت خودش  خرج کنم 

واقعا منم قاتیم

و گاهی سکوت تو را نابود میکند😞 گفتند اشک بریز....خالی میشوی،خالی نشدم که هیچ...پر شدم از بی کسی که چرا کسی اشک هایم را پاک نمیکند...🙂 خنده تلخ من از گریه غم انگیز تر است 🙂  هستی ام را به آتش 🔥 کشیدی...سوختم من ندیدی ندیدی:)

خب حتما قکر میکنه برای چیزای بیخود خرج میکنی مثل همین شهربازی(برای اقایون خرج الکیه)

سعی کن خودتو ادم اقتصادی جلوش نشون بدی)

خدایا شکرت بخاطر وجود همسرم ....امروز۱۴۰۲/۲/۱۴فهمیدم تو دلی دارم خدایا به خودت میسپارمش....میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستین
یعنی به همین راحتی بهش بله دادی🤦

خوب من تو دوارن دوستی ک اصلا ازش پول نخواستم چمیدونستم اینجوریع

چرا خوابم نمیبره چرا خستگیام از تنم نمیپره💔                           چرا همش داغونم😔                                                               چرا این ساعت اصلا نمگیذره😪😔
خسیسه بگو نمیشه اینطور زندگی کرد 

چیکار کنم چی بگم

من جای شوهرت بودم فکر می کردم برای جهاز می خوای . ببخشید رک گفتم با خودش بروخرید بهترینها روهم بخر

خدایا شکرت.  پیرو فیک بودن بعضیا  امشب دلم می خواست منم فیک بودم دردام همه ساخته خیالاتم بود همه ی همش برای این بود که نی نی سايت‌یها بهم توجه کنن کاش نوجوانی بودم که همه رو سر کار گذاشته  یا مردی بودم که میون زنا خودمو بانو جا زدم.

من الان شوهرم بکشیش تو کارت من پول نمیزنه میگه از کارت خودش  خرج کنم  واقعا منم قاتیم

این پول بده کارت خودشو بده والا

خب حتما قکر میکنه برای چیزای بیخود خرج میکنی مثل همین شهربازی(برای اقایون خرج الکیه) سعی کن خودتو ا ...

شهربازی بخاطر اجیش رفتم چون نمیزاشتن تنها برع 

وگرنه منم نمیرفتم خودشم میدونست

خب خودت کار پیدا کم درامد داشته باش محتاج نشو

عمرا بزاره من برم سرکار همش بهش میگم ولی میگه نهههه