2777
2789
عنوان

مامانای دوبچه ای لطفابیان

121 بازدید | 9 پست

سلام خانوما

من ی پسرچهارساله یه دخترنه ماهه دارم. ازصبح ک همسرم میره سرکارماتوخونه ایم تااااشب، شب میادمیریم چندساعت خونه ی مامانم، خیای عادت کردم ب مامانم، میخوام این عادتوترک کنم، چون خیلی اذیت میشم، گاهی مهمونی هم ک میریم بچه هاازپسرم بزرگترن توبازی اذیتش میکنن، خلاصه تفریح دیگخ هم نداریم، شماهابابچه هاتون برای گذزوندن اوقاتتون چیکارمیکیند؟ پیشنهادبدین بمنم. ممنون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما آنقدر کار داری بیاری خدا کن خواب برات تفریحه 

خواهر خوبم 

، غرنزن 

بچه هات رو با آرامش بزرگ‌کن 

هی نگو چرا من 

برا بحث نیومدیم،انشاالله برای رضای خدا.جواب ابلهان خاموشی. من آنچه شرط بلاغست با تو میگویم تو خواه از سخنم پند گیر و خواه ملال. در هر حالی خدا رو فراموش نکنیم ، برای خوشنودی خدای مهربون کار کنیم ، نه برا دل خودمون و نه برای دل دیگران. که این است آخر عرفان .

منم یه پسر ۵ساله دارم و یه پسر۱۵ماهه .

پسر بزرگم صب تا ظهر می‌ره مهد بعد میاد تا شب با هم بازی میکنیم نقاشی می‌کشه منم به کارام میرسم 

شبم که همسرم میاد و می‌خوابیم😑حالا شاید این وسطا یه پارکی یا خونه مامانم اینا هم بریم با اینکه یه کوچه فاصله داریم ولی بازم هرروز نمیرم

هربار این درو محکم نبند نرو اروم ببند وحشی😠،اصلا نبند فقط بروووو✊ به جای همه ی اونایی ک میگن لایک نکن منو لایک کن اقاا لایک کن بیاد😂من لایک دوست😢
اخه بیرونم غرمیزنن، پسرم راه نمیره تنبلع، دخترم میگخ بغلم کن

من یکیشو میزارم کالسکه دست اون یکیم میگیرم همکاری میکنن

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....