2777
2789
عنوان

بارداری نامشخص و خبر دار شدن همه

511 بازدید | 51 پست

سلام بچه ها. من سه سال و نیمه بچه میخوام و نشده. این ماه سه روز از موعدم گذشته و هنوز پری نشدم اما هم بیبی چک منفی بود هم آزمایشم

همه ی خانواده شوهرم رفتن شهرستان . من میخواستم بپیچونم چون احتمال بارداری دادم اما همه پیگیر شدن که چرا من نمیرم اخرسر مادرشوهرم از زبون شوهرم کشید و شوهرم گفت احتمالا زنم بارداره ولی مطمئن نیستم

الان احساس میکنم باردار نیستم مسافرتمم ازدست دادم. خیلی کلافه ام 

اونا فهمیدن و الان اگه پری بشم آبروم میره 😔

تخمک گذاریم روز ۲۳ سیکلم بود الان از اون روز ۱۲ روز گذشته 

میدونم زود آزمایش دادم ولی بخاطر فشاری که روم بود خواستم تکلیفم روشن شه که منفی شد 😔

نمیدونم هنوزم ممکنه باردار باشم یا نه؟؟؟؟

اگه پری بشم بدجور بهم میریزم . برام دعا کنین توروخدا😢

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انشالله امشالله حامله ای نگران نباش 

تو زندگی بیا شعار ندیم عمل کنیم .  یه دختری هستم با همه چی جنگیدم  تا به اینجا رسیدم بازم میجنگم تا به هدفم برسم واسم دعا کنین تا به هدف هام برسم ممنونم . 

نباید میگفت شوهرت.

یه بهونه میاورد.الکی میگفت سرماخوردیم بهتر بود که...

الان کل فامیل چو میوفته که بارداری.بعد اگر نباشی نمیگن نبود میگن سقط شد😑

چرا هنوز هیچ خبری نیس اعلام میکنن مردها🤔

نامه ای به فرزند نداشته ام:کجایی جان مادر؟من که مردم از چشم انتظاری...خسته نشدی از بازی با فرشته ها..من دلتنگ توام، دلتنگ بوی تنت دلتنگ ب اغوش کشیدنت تو دلتنگ من نیستی جان مادر؟روزها موهای طلاییت رو شونه میکنم ناخن هاتو لاک میزنم  بعد پشیمون میشمو لاکت رو پاک میکنم صورت نازت رو ب جای وضو میشورمو کنار جانماز خودم برات جانماز پهن میکنم نمازم که تموم میشه سرم رو برمیگردونم تا بهت لبخند بزنم اما میبینم همه اونا خیال بود،یه خیال خوش...شب هایی که خوابت رو میبینم دلم نمیخواد هیچوقت بیدار بشم اما بیدار میشم و دوباره روی خودم آوار میشم ...بسه دیگه چشم انتظاری بیا مادر بیا😭😭😭😭

الهی شوهرت ذوق داره. دهن لقت نیست.دعامیکنم از ته دلم که باردار باشی

آبان ماه قشنگترین ماه زندگیمه چون هم توی این ماه ازدواج کردم با عشقم ،هم فهمیدم باردارم😍💎۱۲/۸/۱۴۰۱ بی بی چکم مثبت شد وفهمیدم تو دلی دارم خدایا مراقبش باش❤️1/11/1401 فهمیدم تودلیم یه دخترنازه عشق بابا مامانشه❤️😍۲۷ هفته فهمیدم دخترنازم عجله داره برای بدنیا اومدن.کلی امپول زدم که سروقت بیادومیدونم سروقتش میاد😍🧿دوستت دارم مامان   ۲۵/۰۱/۱۴۰۲.دخترعجول ونازمن توی تاریخ تولد خودم ۸ خرداد سال۱۴۰۲(طبیعی) بدنیا اومد😍😍خداهدیه اش رو بهم داد توی تولدم.خوش اومدی دخترنازم😍😍🤍خداروشکر‌که سالمی😍😍

نگفت ک حتما بارداره گفته احتمالا اینقد ب خودت استرس نده اگر باردارم باشی خوب نیست نبودی هم میگی نبودم فقط علائم داشتم همین مگ قراره‌ جواب پس بدی

انشالله ک باردار باشی عزیزم

خدایا صبری ک دادی با دردی ک دادی یکی نیست 😔😭