2777
2789
عنوان

بارداری نامشخص و خبر دار شدن همه

| مشاهده متن کامل بحث + 511 بازدید | 51 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره اگه پری نشم دو روز دیگه دوباره بیبی چک میزنم

پناه برخدای عزیز

آبان ماه قشنگترین ماه زندگیمه چون هم توی این ماه ازدواج کردم با عشقم ،هم فهمیدم باردارم😍💎۱۲/۸/۱۴۰۱ بی بی چکم مثبت شد وفهمیدم تو دلی دارم خدایا مراقبش باش❤️1/11/1401 فهمیدم تودلیم یه دخترنازه عشق بابا مامانشه❤️😍۲۷ هفته فهمیدم دخترنازم عجله داره برای بدنیا اومدن.کلی امپول زدم که سروقت بیادومیدونم سروقتش میاد😍🧿دوستت دارم مامان   ۲۵/۰۱/۱۴۰۲.دخترعجول ونازمن توی تاریخ تولد خودم ۸ خرداد سال۱۴۰۲(طبیعی) بدنیا اومد😍😍خداهدیه اش رو بهم داد توی تولدم.خوش اومدی دخترنازم😍😍🤍خداروشکر‌که سالمی😍😍
مشکلت چیه فولیکولات شماره چندن

قبلا یکم تنبلی داشتم با دارو باردار شدم اما خارج رحم شد و عمل کردم. بعد چسبندگی گرفتم و با عکس رنگی باز شد. بعد عکس ۷ ماهه دارم اقدام میکنم دوباره . هنوز که نشده

فولیکولم چند ماه پیش که سونو دادم یکی ۱۵ بود یکی ۱۸

واقعا . همچین دقیق آمار پری منو داره نمیشه هیچی ازش مخفی کرد

باور کن یکی را می‌شناسم از دست شوهر دهن لقش بارداریش را تا ۶ ماه از خانواده شوهر و شوهرش پنهان کرد البته حق داشت اونا بدجنس:و حسود بودند  .... البته ناراحتی معده و ناراحتی زنان را بهانه کرد تا شوهرش گیر نده چرا این طوری شدی بعدش روی نوار بهداشتی بتادین می ریخت و می انداخت توی سطل زباله تا شوهرش نفهمه .... بعدش که توی هفت ماه رفت به شوهرش گفت باردار بودم و نفهمیدم و علامت نداشتم و ... اما می گفت قیافه خواهر شوهرم دیدنی بود آخه گفته بود به محض اینکه تو باردار بشی منم می خوام اقدام کنم .... خیلی حسود بودند 

قبلا یکم تنبلی داشتم با دارو باردار شدم اما خارج رحم شد و عمل کردم. بعد چسبندگی گرفتم و با عکس رنگی ...

اگر دکتر میگه خوبه امپول آزادسازی بزن بارور شه فولیکولات خوبن اعدادشون 

خدایا صبری ک دادی با دردی ک دادی یکی نیست 😔😭
باور کن یکی را می‌شناسم از دست شوهر دهن لقش بارداریش را تا ۶ ماه از خانواده شوهر و شوهرش پنهان کرد ا ...

وای چه آدمای عجیبی بودن اونا. خب اون باردار شه که باعث افتخار خانواده شوهرشه. حسودی چرا اخه