2777
2789
سراعصاب استرس کمبودی دربدن. میرم آزمایش میدم ببینم تنظیم هست یا نه بالاوپایین بشه دوزقرصم تغییرمیکنه

کمبودی؟منم گفتم سر اعصاب و استرس شوهرم میگه نه ربطی نداره،من کلا خیلی بیماره اومده سراغم یکی دو ساله و همشم میگن از اعصاب و استرسه از بس فشار عصبی بهم وارد میشه

منم،دیشب انقدپاموخاروندم تو خواب دیگه پاشدم پمادزدم. خیلی وقته دیگه دکترهم نمیرم.

عزیز پیشنهاد میکنم حتما برید طب سنتی 

من یکی از شاگردای ایت اله تبریزی بهم دارو داد الهی شکر چندساله کاملا برطرف شده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کمبودی؟منم گفتم سر اعصاب و استرس شوهرم میگه نه ربطی نداره،من کلا خیلی بیماره اومده سراغم یکی دو ساله ...

خواستم تایپ کنم کمبودید🙃

مسولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست! ،یه ستاره توهفتاآسمون ندارم،سرموروشونه های بی کسی م میزارم /// بازم خدایاشکرت😍

از بیست روز پیش تا اخر عمرم باید ناقص شدن سمت چپ صورتمو بپذیرم . خخخخخخیلی سخته خیلی  

بلز؟

دانشجو روانشناسیهستم به واسطه رشته‌ام مطالعه در این زمینه زیاد داشتم و می‌تونم مشاوره رایگانبهتون بدم؛پس هر مسئله‌ای داشتید در خدمتم چون خودمم می‌خوام فارغ از کتاب‌هایی که می‌خونم مشاوره دادن رو تمرین کنم؛امیدوارم بتونم کمک کنم❤️
ریزش موی ارثی پرولاکتین بالا میکرو آدنوم هیپوفیز پانیک فوبیا استرس

منم چندسال پیش میکرو ادنوم داشتم ولی خداروشکر با قرص خوب میشه و از بین میره 

سکوت من فریادیست که هر شنونده ای قادر به درک آن نیست !
من  روزی دوتا لوبل میخورم اما بازم حداقل هفته دو سه بار تشنج میکنم دو ساله دکتر نرفتم چون میدون ...

اخی عزیزوم درکت میکنم ایشالا به حق ابروی فاطمه زهرا خداوند شفابده خیلی سختن من همش یه دونه پسر دارم

چطوری فهمیدین ،الان حالتون چطوره؟

از دست دادن بینایی 

الان خوبم 

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
کمبودی؟منم گفتم سر اعصاب و استرس شوهرم میگه نه ربطی نداره،من کلا خیلی بیماره اومده سراغم یکی دو ساله ...

آره بخدا همش استرس هست منم بعد ازدواج فهمیدم تیروئید کم کاردارم 

مسولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست! ،یه ستاره توهفتاآسمون ندارم،سرموروشونه های بی کسی م میزارم /// بازم خدایاشکرت😍

بیمه تامین اجتماعی داری؟ اگه داری رایگان درست میکنن. البته بجز عصب کشی

بیمه تامین اجتماعی لطف میکنه فقط پرکردن سطحی انجام میده من برا دندون عقل رفتم نکشیدن گفتن باید بری ازاد که اونجا۶۰۰دادم برا یه کشیدن