الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من باهاش کنار اومدم از سه سالگی داشتم باهاش مدرسه نمونه دولتی رفتم دانشگاه سراسری رشته مهندسی خوندم سرکار رفتم دو تا بچه دارم سر کار میرم ... باید بپذیری وقتی پذیرفتی مسالمت امیز کنارش زندگی می کنی البته این پذیرش سخته دوران دانشگاه به شدت افسرده شدم سر این مسئله ولی بالاخره به صلح زسیدم
دختر من از موقع تولد اگزما داره تا الان كه نه ماهشه دكتر گفت تا٣_٤ سالگي برطرف ميشه براي شما چه جور ...
من و داداشم هم اینو داشتیم
تخم مرغ و شیر باعث میشد همه بدنمون کهیر بزنه
کف دستم بیشتر موقع ها پر از کهیر کوچک بود که به شدت می خارید
اما هزاران مرتبه شکر خوب شدیم از لطف خدا نا امید نباش ان شاالله این روزها هم. می گذره
یاهویامن لاهو الاهو✨🌸🍃سرکوه بلند فریاد کردم،علی شیرخدا را یادکردم،علی شیرخدا_یاشاه مردان،دل ناشاد مارا شادگردان.علی شیرخدا دردم دواکن.مناجات مرا پیش خداکن.قرآن همه اش یک یاعلی است.🪴إرحَمْ عَبْدِکَ ضَعیفْ🙏🏻✅امام صادق علیه السلام فرمودند:اگر کسی دو تا کلمه بگه . السلام علیک یا ابا عبدالله السلام علیک و رحمة الله و برکاته ، 20 حج تو نامه عملش نوشته میشه.🍃🌸 چندساله منتظرم منتظر آمدن یه کوچولوی سالم و صالح که دل من و همسرم شاد بشه🥲 برای حاجتم یک صلوات می فرستید؟ ❤😍 اگر محبت کردیو و فرستادید خبرم کنید که منم ۳ تا براتون صلوات بفرستم🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🪴🪴یاضامن آهو یا امام رضا ع عاشقتم❤❤❤
افسردگی،سفیدی مو از پونزده سالگی،موهای زاید صورتم که واقعا خستم کرده میگن بالیزرم رفع نمیشه چون هورمونیه،تیک چشمام البته طوری نیست دست خودم نباشه ها ولی باید چشامو گشاد کنم وقتی کسی حواسش نیست،اینکه باید مثلا دستمو یا پامو تو یه نقشی خطی مثلا گوشه موکت حتما بزارم یادستمو بزنم به دریخچال وگرنه اتفاق بدی میفته ،چک کردن قفل در ،خواندن تابلو های کنار جاده،وااااای من چطوری زندگی میکنم واقعا یه بیمارم تا حالا بهش فکرنکرده بودم