2777
2789

مشکلاتم زیاده 

یکیش جوشه که ولم نمیکنه یکیش افسردگیه یکیش وسواسه یکیش هموروئیده و یبوست و کم خونی و کمبود ویتامین

هیچ آقایی پست نذاره تو تاپیکام و ریپلای هم نکنه / زن بودن یعنی هزاران چشم به دنبال یک خطای من ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بیماری چک کردن قفل در🤦ینی از خیابون برمی‌گردم نگاه میکنم

وایی بعد بیست سال یکیو دیدم مثل من باشه خداییش هر کی منو ببینه بم میخنده خیلی عذابم میده درو قفل کنم خداشاهده سه بار با اسانسور بالا پایین میرم تا چک کنم اونم سه باررر

مشکلاتم زیاده  یکیش جوشه که ولم نمیکنه یکیش افسردگیه یکیش وسواسه یکیش هموروئیده و یبوست و کم خ ...

شما سودات زیاده 

سودابر مصرف کن

همش رفع میشه ان شاءالله

عشق های زندگیم همسرم و گل دخترم (با احترام هیچگونه دوستی پذیرفته نمی شود.)
واقعا؟؟امروز‌حس‌کزذم دوتا شده چقد طول میکشع خوب شه

سلام اگر رفتیددکتر و گفته چیزی نیست 

دست بهش نزنید و تکونش ندیدچون همون فشار ودست زدن باعث درد میشه، 

منم ازبچگی زیربغلم داشتم انقدردستش زدم بزرگترشد و اومدپایین تابه زیرآرنجم رسیدهنوزم دارمش، من پرسیدم گفتن غدد چربیه خطرناک نیست بعضی هادارن دیگه از اون روز بیخیالش شدم و دستش نزدم  ،

حالا اگر بازم نگرانید دکتر غدد برید تاخیالتون راحت بشه🌷

لطفابرای بچه ام یک صلوات بفرستید  برای خوب شدن مادرم یه حمدبخونید🙏🏻😭

وسواس و استرس از سوداست روزی یک لیوان دم کرده افتیمون مصرف کنید مواد کارخانه را حذف کن فقط مواد طبیع ...

سلام به نظرتون برای تشنج طب اسلامی جواب میده 

پسرم چند ساله که چند وقت یه بار از خواب بیدار میشه بدنش میلرزه دکتر بردم‌ ام آر آی و نوار مغز گرفت گفت هیچ‌مشکلی نداره ولی دارو داد امشب هم باز اونجوری شد خیلی نگرانم 

🌹خدایا کمکم کن🌹

من سال کنکور نشانه هاش بود رفتم اکو نفهمید سال بعد یه دکتر بهم گفت گفتم نه من مشکلی ندارم پدرم پیگیر شد رفتم پیش فوق تخصص اکو قلب متوجه شدم ۳ تا از دریچه های قلبم شله خیلی ناراحت شدم گفت مادر زادی هست و اکثرا دارن ۱ ماه درگیر بودم و بهش فکر میکردم حالم بدتر شد خود دکتر گفت بیماری نیست بعد اون گفتم اگه تا اینست اومدم و نفهمیدم و اتفاقی برام نیفتاده بقیه ش هم همینه تا خدا نخواد اتفاقی نیفته من هم فقط ندارم اکثرا دارم بیخیال شدم بعضی وقتا هم که علایمسو دارم با خودم و خدا حرف میزنم بهتر میشه حالم 

دختر من از موقع تولد اگزما داره تا الان كه نه ماهشه دكتر گفت تا٣_٤ سالگي برطرف ميشه براي شما چه جور ...

دختر منم داشت با طب سنتی واصلاح مزاج خوب شد الحمدلله

بخاطر خشکی بیش از حد کبده، که یا صفرا هست یاسودا باید تشخیص داده بشه ودرمان بشه