2777
2789
سرطان نپذیرفتم کنارم نیومدم دارم ذره ذره میمیرم

خدا نکنه برای درمان سرطان باید یه خرچنگ را تو یه ظرف تو یه جایی مثل تنور یا فر بزار بپزه و خشک بشه بعد پودر کن و بخور هسته سیب خیلی مفیده سنای مکی 

السلام علیک یابقیه الله فی ارضه براظهورامام زمان صلوات لطفا🌺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزمزم منم تو خواب تنگی نفس میگیرتم انگار فشارقبر رومه نمیتونم حرف بزنم یعنی منم پانیک دارم یا آپنه خ ...

پنیک برا بیداریه تو خوای هم بخاطر افکار شدید اظطراب هم ممکنه بیاد

لطفا برای این که به بهترین نحو سلامتی ام  برای همیشه برگرده یه حمد بخونید 🌹🤲🏻
حدود یک سال اصلا نبود یعنی ازهمه چیز بوی لجن میشنیدم بعدآروم آروم برگشت

من حاضر به همون بوی لجن هستم ولی کلا بویایی رو ازدست دادم هیچ بویی متوجه نمیشم واقعا دارم دیوونه میشم

همه چییییی

سندرم ژیلبرت 

سندرم رینود

آنژیو ادم

سایکوز حاد

میگرن

ورم معده

تنبلی تخمدان

کافیه یا بازم بگم😅

امسال سال سرنوشت سازیه برام...حالا که داری میخونی...از ته دلت یه صلوات برا اجابت خواسته دلم بفرست...مرسی مهربونم...
من مادربزرگم هم طب اسلامی میکرد. کمی از اون یاد گرفتیم . بعدشم که برادرم دوره اش رو گدرونده .از اط ...

خدا خیرت بده کمک میکنی،منم یه سوال دارم مامانم فیبروم دارن جوری که درد میکنن واذیت میشن هنوز مونده یائسه بشن،راه درمانی سراغ دارید ؟؟

خواهرمنم خیلی سال پیش فلج بلز شد ممکن ب اونم اثرکنه؟؟؟

آره گلم بگو مصرف کنه خوب میشه فقط یه کم میسوزونه اما خوب میکنه 

من حاضر به همون بوی لجن هستم ولی کلا بویایی رو ازدست دادم هیچ بویی متوجه نمیشم واقعا دارم دیوو ...

ثطره جامع مرزنجوش بریز داخل بینی و قطره بنفشه کنجدی

وسواس اختلال چند شخصیتی  افسردگی ترس از همه چی فکر کردن به اینکه انسانا همیشه تعقیبم میکنن ...

اسم بیماریتون چیه؟ 

یکی از اشناهای من دقیقا همینطوره ولی قبول نداره بیماره