2777
2789
نشخوار فکر ی دارم . انقدر تشدید شده  که کافیع مادرم همسرم یا بچه هام سرشون دردبگیره  ان ...

روزی یک لیوان دم کرده افتیمون  بخور

السلام علیک یابقیه الله فی ارضه براظهورامام زمان صلوات لطفا🌺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ایشالا شفا پیدا کنید مادرتون چطورن؟ تاپیکتو خواندم

خدارو شککککککر خونریزی داخلیش قطع شده ولی شکستگی ها همچنان هست 

تو همه راز جهان ریخته در چشم سیاهت ، من همچو محو تماشای نگاهت

عزیزانی که از بیماری رنج میبرید دعای هنگام بیماری در صحیفه سجادیه رو بخونید💖خدا به همگی صبر و پاداش صبربده ان شاالله❤

یاد گرفتم که روزهای خوب میان و میرن، روزهای بد هم میان و میرن اما هیچ چیزی به اندازه واکنشهای درست ما در روزهای خوب و بد برای آرامشمون مهم نیست. البته بعد از توکل به خدا🌻🥰

دقیقا شوهر منم هزار بار میگه در قفل کردی یا نه  هزار بار چک می‌کنه  درمان شدنی هست یا نه

یه دکتر میگفت   باید  هر چیزی رو چک کردی یه ایست به خودت بدی    تا حد زیادی به من کمک‌ کرده

مثال:درب فریز بسته است   ایست

پس می مونه تو ذهنت و دفعه بعد چکش نمی کنی

من الان چند ساله نذری و چیزی که ا  بیرون برامون میارن رو نمی خورم

متأسفانه رو بچه ها و شوهرم هم تاثیر گذاشته اونا هم نمیخورن

تو نی نی سایت  همه قدا بالای 170  وزن 65  هیکل ساعت شنی چشم سبز عسلی   نچرال و بدون عمل😀همه فامیل شوهر  بد و بی کلاس  خانواده خودشون عالی و بافرهنگ 😁اگه بگی وای چه زشتم عکس بزاری  همه میان دلداری و بهت ثابت میکنن  آنجلینا جولی  هستی وخودت خبر نداشتی 😂اگرم بیای بگی وای چقدر خوشگلم و عکس😎  اینقدر میکوبنت که باورت میشه سمندونی بیش نیستی😭  آهان یه چیزی هم یادم اومد   عاشق عکسن  حتی اگه عکس ملحفه  سفیدباشه  تازه کلی کو  کو   هم میکنن 😐هیچ وقت هم هیچ چیز  در سلیقه شون نیست 😩 یه سایت خطرناکه که هر کی واردش میشه   معتاد شده شدید  هیچ جوره هم ترک نمیکنه 😱 خلاصه در یک کلام  😆     نی نی سایت   سرزمین عجایب 😜
آره دیگه   اگه بش دامن بزنی   کم کم تو وجودت غالب میشه و زندگیت رو به شدت تحت تأثیر قرار م ...

میدونی اصلااا متوجهش نبودم واقعا

تازه با پیام شما متوجه شدم ک چند روز الکی داشتم خود خوری میکردم...

خیلی ترسیدم الان.

در حدی بود ک کم خواب و بی حال و خسته تو خونه همش دراز کش تو فکر بودم 

خوب شد گفتید ممنون♡♡

میگرن،رفلاکس،پانیک

برای میگرن قطره بنفشه کنجدی بریز داخل بینی ات تو هر سوراخ ۲ قطره هر شب برا رفلاکس آب به یا آب سیب روزی ۲ لیوان

السلام علیک یابقیه الله فی ارضه براظهورامام زمان صلوات لطفا🌺

از بیست روز پیش تا اخر عمرم باید ناقص شدن سمت چپ صورتمو بپذیرم . خخخخخخیلی سخته خیلی 

حال مادرت و پسرت چطوره 

م‍‌راق‍‌ب اش‍‌ت‍‌ب‍‌اه‍‌ات‍‌ون ب‍‌اش‍‌ی‍‌د، آدم‍‌ا ه‍‌م‍‌ی‍‌شہ ب‍‌خ‍‌ش‍‌ن‍‌ده ن‍‌ی‍‌س‍‌ت‍ن‌🖤..!️
مامان خونریزی داخلیش خدارو شککککککر قطع شده ولی شکستگی ها همچنان هست پسرمم هفته اینده مشخص میشه نیاز ...

خدا کمکشون کنه انشالله 🙏

واقعا سخته پسر منم ماه پیش تصادف کرد خدا بهش رحم کرد .

https://www.bibakmusic.com/30528/music-%d8%af%d8%a7%d9%86%d9%84%d9%88%d8%af-%d8%a2%d9%87%d9%86%da%af-%d8%b3%db%8c%d8%a7%d9%88%d8%b4-%d8%b4%d9%85%d8%b3-%d9%be%d8%af%d8%b1.html

وسواس اختلال چند شخصیتی  افسردگی ترس از همه چی فکر کردن به اینکه انسانا همیشه تعقیبم میکنن ...

ترس از جمع خوب اومدی ولی راهکارش اینه که بری توش و ترسه بریزه.من قبلاً میترسیدم الان آنقدر با اعتماد بنفس میرم که اونا احساس میکنن خود شیفته ام.حدیث داریم از هرچی میترسی برو‌ تو‌دلش خودت را دران بیفکن

چند ساله ضعیف شده؟

از شیش سالگی 

یه خجالتیه پرحرف:] تربچه ی شیطون/شایدم یه رویاپردازهه وسواسی که دندوناش خوناشامیه. تو دنیای زر وقتی خدا از پروانه کوچولو پرسید میخوای بری به بدن متی و پروانه به آینده قشنگش نگاه کرد و گفت حتما حتما من همین کالبد رو میخوام ؛استرپتوکوکوس نومونیای بامزه/حرفایی که میزنم از رویا هام میاد از دنیای پروانه ای قلبم اونجا که پروانه نارنجی متی خنده هاش بوی بهشت میده/وقتی غمگینم لبخند بزن و از کنارم رد شو/  آرزوی شما در حال دانلود است لطفا صبر کنید ! ن ن ن عزیز من پاشو بجنگ زخمی شو زار بزن دستتو بزار رو زانو هاتو و با همون زخمات بازم بجنگ و  ب آرزو هات برس :)این جوری شیرین تره.مگه ن!/اگه حرفام برات مسخره بود قضاوتم نکن شاید قضاوتت ریشه ی رویاهامو بخشکونه اون جاست که پروانه کوچولو مثل اون آدم آهنی دلبسته ی بی کلام میشه ...