2777
2789
از بیست روز پیش تا اخر عمرم باید ناقص شدن سمت چپ صورتمو بپذیرم . خخخخخخیلی سخته خیلی 

چرا؟😔

تو نی نی سایت  همه قدا بالای 170  وزن 65  هیکل ساعت شنی چشم سبز عسلی   نچرال و بدون عمل😀همه فامیل شوهر  بد و بی کلاس  خانواده خودشون عالی و بافرهنگ 😁اگه بگی وای چه زشتم عکس بزاری  همه میان دلداری و بهت ثابت میکنن  آنجلینا جولی  هستی وخودت خبر نداشتی 😂اگرم بیای بگی وای چقدر خوشگلم و عکس😎  اینقدر میکوبنت که باورت میشه سمندونی بیش نیستی😭  آهان یه چیزی هم یادم اومد   عاشق عکسن  حتی اگه عکس ملحفه  سفیدباشه  تازه کلی کو  کو   هم میکنن 😐هیچ وقت هم هیچ چیز  در سلیقه شون نیست 😩 یه سایت خطرناکه که هر کی واردش میشه   معتاد شده شدید  هیچ جوره هم ترک نمیکنه 😱 خلاصه در یک کلام  😆     نی نی سایت   سرزمین عجایب 😜

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچها من چند روز ی غده زیر فکم در اومده و دردناکه  وقتی بهش دست میزنم گوشم درد میگیره و اینم بگ ...

هیچی نیس خیالت راحت ، منم برام اتفاق افتاد مال عفونت بدنته، غدد لنفاویت ورم کرده خودش خوب میشه

برای معده  ۳ واحد نمک کوهی  و یک واحد اویشن قاطی کن و همیشه تو غذاهات و سر سفره استفاده ک ...

اره لطف میکنی بگی

اگه بخام خودمو توصیف کنم میگم ✓چال گونه خال لب گیسو کمند ابرو کمان♕

اینو   منم کلا دارم   وسواس فکری  عملی   یعنی تا دو کلمه با یکی حرف بزنم   ...

واای اره خیلی سخته...پسرم که با باباش می‌ره بیرون آنقدر بی‌قراری میکنم و هزارتا فکر میاد تو ذهنم تا برگرده خونه🤦

هربار این درو محکم نبند نرو اروم ببند وحشی😠،اصلا نبند فقط بروووو✊ به جای همه ی اونایی ک میگن لایک نکن منو لایک کن اقاا لایک کن بیاد😂من لایک دوست😢

آسم شدید

و خوب چون از بچگی داشتمش باهاش کنار اومدم تقریبا ولی همچنان نصفه شب از تنگی نفس نمیتونم بخوابم یا بیشتر یه ربع پشت سرهم نمیتونم حرف بزنم دویدن که هیچی 

ولی پذیرفتمش باهاش خوبم ازش بدم نمیاد 😂

میگرن.دوماه بود خوب خوب بودم باز چندروزه امونمو بریده. خودم باهاش کنار میام ولی اطرافیان درکم نمیکن ...

قطره ی مرزنجوش و فیجن و بنفشه کنجدی  استفاده کن .

انشاالله خوب میشی

پر طاووس 🦚🦚🦚    قشنگ است به کرکس ندهندش               معرفت دُرّ 💎💎💎  گرانیست به هرکس ندهندش                                  
بچها من چند روز ی غده زیر فکم در اومده و دردناکه  وقتی بهش دست میزنم گوشم درد میگیره و اینم بگ ...

برو متخصص غدد باید معاینه بشه یاحتی نمونه برداری بشه حتمابرو تا دیر نشده

این نیز بگذرد....

عفونت لوزه داری . با پماد ویکس بزن به همون قسمت صبح که  بیدار شدی خوب میشه