تریامسینولون کلوبتازول زینک اکسایدوشامپوگلتارهم هست که خیلی وقته استفاده نکردم چون موهارونابودمیکنه
من پماد نمیزنم دیگه چندش میشه رو مو لوسیون بزن خیلی بهتره اثرش هم بیشتره من شامپو کتوکونازول ۲درصد هم استفاده کردم خوب بود
دخترا اسم من صرفا بخاطر نشوندن خنده روی لبهای قشنگ شماهاست ک شاید تو یه لحظه ای ک غمگینین یا حوصله ندارین منو تو یه تاپیک ببینید و لبخند بزنید 😁نگید ک فکر میکنید من یه دسته پشم فرفری ام که رو ساق پاهای کلفت صغرا نشستم که ناراحت میشم ازتون 😑😑😑🤣🤣🤣🤣🤣🤣 تو بعضی تاپیکا میگن واقعا پشمهای فر خورده صغرا ؟؟؟؟!!!!!منم در جواب میگم پَ کی ؟ اصغر ؟ 🤣🤣🤣🤣اینایی ک معتقدن مردا یا زنایی ک خیانت میکنن همسرشون یا طرف مقابل براشون کم گزاشته منو ریپلای نکنید چون پرم به پرشون گیر کنه پرپرشون میکنم 💪💪💪🙅🙅🙅 من تو دلم همییییشه غمههه حتی اون لحظه هایی ک تو تاپیکای فان کامنتی میزارم ک شما زمینو گاز میزنید هم باز من تو دلم غمگینم اما هنوزم سر پام
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
چرا منم ی دختر دارم ک توی بارداری متوجه شدم وضعیتم بهتر بود بعد زایمان باز مثه قبل شد علتشم نفهمیدم
دخترا اسم من صرفا بخاطر نشوندن خنده روی لبهای قشنگ شماهاست ک شاید تو یه لحظه ای ک غمگینین یا حوصله ندارین منو تو یه تاپیک ببینید و لبخند بزنید 😁نگید ک فکر میکنید من یه دسته پشم فرفری ام که رو ساق پاهای کلفت صغرا نشستم که ناراحت میشم ازتون 😑😑😑🤣🤣🤣🤣🤣🤣 تو بعضی تاپیکا میگن واقعا پشمهای فر خورده صغرا ؟؟؟؟!!!!!منم در جواب میگم پَ کی ؟ اصغر ؟ 🤣🤣🤣🤣اینایی ک معتقدن مردا یا زنایی ک خیانت میکنن همسرشون یا طرف مقابل براشون کم گزاشته منو ریپلای نکنید چون پرم به پرشون گیر کنه پرپرشون میکنم 💪💪💪🙅🙅🙅 من تو دلم همییییشه غمههه حتی اون لحظه هایی ک تو تاپیکای فان کامنتی میزارم ک شما زمینو گاز میزنید هم باز من تو دلم غمگینم اما هنوزم سر پام
من یه درد بی درمون خدا به جسمم داده یه درد لاعلاج هم به روح و زندگیم داده اونم یه شوهر ک بویی از انس ...
خدااینچنین مردهایی نابودکنه،لعنت به قوانین عهدعتیق ایران مه رسم رسوم اعراب کثیف بجاموند،،اخه مگه زن دخترهای ایرانی چه کناهی کردن که اینجورگیرکردن،،حق طلاق بامردهستش خطبه عقدکه مثل خریدکنیزمیمونه البته یخورده این خریدن وبردن اسیر،کنیز به روزومدرن شده،بخاطرهمین رسم گوه عربی چقدالان زن دخترکه برای راحت کردن خودشون مجبوربه کشتن شوهراشون شدن،،خوش بحال اروپاوغرب که واقعاحال میکنندبازندگی ،،دخترپسربامراسم وحق برابرباهم پیمان زناشویی میبندندوتاموقعی که همدیگردوست دارن ارام قشنگ بدون درگیری زندگی میکنندوبعدی که به مشکل خوردن بدون درگیری روحی روانی ورفت امدزیادجدامیشن میرن،،این یعنی ازادی یعنی ارامش روح روان ،ایشالله خدابطلبونه همه جوانان ماروکه برن دانمارک،نروژ،سوئیس،اسکاتلند،اتریش یاخدا