2777
2789
تریامسینولون کلوبتازول زینک اکسایدوشامپوگلتارهم هست که خیلی وقته استفاده نکردم چون موهارونابودمیکنه

من پماد نمیزنم دیگه چندش میشه رو مو لوسیون بزن خیلی بهتره اثرش هم بیشتره من شامپو کتوکونازول ۲درصد هم استفاده کردم خوب بود 

دخترا اسم من صرفا بخاطر نشوندن خنده روی لبهای قشنگ شماهاست ک شاید تو یه لحظه ای ک غمگینین یا حوصله ندارین منو تو یه تاپیک ببینید و لبخند بزنید 😁نگید ک فکر میکنید من یه دسته پشم فرفری ام که رو ساق پاهای کلفت صغرا نشستم که ناراحت میشم ازتون 😑😑😑🤣🤣🤣🤣🤣🤣 تو بعضی تاپیکا میگن واقعا پشمهای فر خورده صغرا ؟؟؟؟!!!!!منم در جواب میگم پَ کی ؟ اصغر ؟ 🤣🤣🤣🤣اینایی ک معتقدن مردا یا زنایی ک خیانت میکنن  همسرشون یا طرف مقابل براشون کم گزاشته منو ریپلای نکنید چون پرم به پرشون گیر کنه پرپرشون میکنم 💪💪💪🙅🙅🙅 من تو دلم همییییشه غمههه حتی اون لحظه هایی ک تو تاپیکای فان کامنتی میزارم ک شما زمینو گاز میزنید هم باز من تو دلم غمگینم اما هنوزم سر پام    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زایمان نداشتین چون من بعدازبارداری بدترشدم

چرا منم ی دختر دارم ک توی بارداری متوجه شدم وضعیتم بهتر بود بعد زایمان باز مثه قبل شد علتشم نفهمیدم

دخترا اسم من صرفا بخاطر نشوندن خنده روی لبهای قشنگ شماهاست ک شاید تو یه لحظه ای ک غمگینین یا حوصله ندارین منو تو یه تاپیک ببینید و لبخند بزنید 😁نگید ک فکر میکنید من یه دسته پشم فرفری ام که رو ساق پاهای کلفت صغرا نشستم که ناراحت میشم ازتون 😑😑😑🤣🤣🤣🤣🤣🤣 تو بعضی تاپیکا میگن واقعا پشمهای فر خورده صغرا ؟؟؟؟!!!!!منم در جواب میگم پَ کی ؟ اصغر ؟ 🤣🤣🤣🤣اینایی ک معتقدن مردا یا زنایی ک خیانت میکنن  همسرشون یا طرف مقابل براشون کم گزاشته منو ریپلای نکنید چون پرم به پرشون گیر کنه پرپرشون میکنم 💪💪💪🙅🙅🙅 من تو دلم همییییشه غمههه حتی اون لحظه هایی ک تو تاپیکای فان کامنتی میزارم ک شما زمینو گاز میزنید هم باز من تو دلم غمگینم اما هنوزم سر پام    

خواهشا دعوا نکنید تاپیک بترکه  به خدا من تا حالا بیدارم که  یکی یکی دارم از اول جواب بچه ها را میدم که درمان بشن شماها دعوا میکنید ؟؟؟ ؟؟؟؟

@مادری_ترنم

@عاشق_مهربونی_خدا

السلام علیک یابقیه الله فی ارضه براظهورامام زمان صلوات لطفا🌺

یه گوه دهنی مثه تو لطفا اسم خدا و رابطه با خدا رو نبر خب چون در حدش نیستی .

همه این فش هارو میدی فقط بخاطر اینکه بهت گفتم مشنگ؟ مشنگ از دید من ینی کسیکه فقط زوم کرده رو بدی های ای دنیا قصد فحش دادن نداشتم 

میگرن 😓😓هفته ای یکبار میگیرم شدید باید سرم بزنم تا خوب بشم با هیچییییی هم خوب نمیشه 

بنفشه کنجدی هرشب داخل بینی 

خواهشا دعوا نکنید تاپیک بترکه  به خدا من تا حالا بیدارم که  یکی یکی دارم از اول جواب بچه ه ...

یکی اینا را تگ کنه پست منو براشون بنویسه برامن تگ نمیشه

من پماد نمیزنم دیگه چندش میشه رو مو لوسیون بزن خیلی بهتره اثرش هم بیشتره من شامپو کتوکونازول ۲درصد ه ...

عزیزم ایشاالله بهتربشی این بیماری بهبودکامل که نداره اماکنترل میشه ومیگن استرس هم زیادش میکنه غصه شونخورمن خودم که دیگه بهش فکرم نمیکنم خدااگه ی چیزی ازآدم بگیره جاش ی چیزبهترب ادم میده خوشحال شدم ازهم صحبتی باشما

وسواس اختلال چند شخصیتی  افسردگی ترس از همه چی فکر کردن به اینکه انسانا همیشه تعقیبم میکنن ...

چرا تو‌ منی با من توام؟

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
من یه درد بی درمون خدا به جسمم داده یه درد لاعلاج هم به روح و زندگیم داده اونم یه شوهر ک بویی از انس ...

خدااینچنین مردهایی نابودکنه،لعنت به قوانین عهدعتیق ایران مه رسم رسوم اعراب کثیف بجاموند،،اخه مگه زن دخترهای ایرانی چه کناهی کردن که اینجورگیرکردن،،حق طلاق بامردهستش خطبه عقدکه مثل خریدکنیزمیمونه البته یخورده این خریدن وبردن اسیر،کنیز به روزومدرن شده،بخاطرهمین رسم گوه عربی چقدالان زن دخترکه برای راحت کردن خودشون مجبوربه کشتن شوهراشون شدن،،خوش بحال اروپاوغرب که واقعاحال میکنندبازندگی ،،دخترپسربامراسم وحق برابرباهم پیمان زناشویی میبندندوتاموقعی که همدیگردوست دارن ارام قشنگ بدون درگیری زندگی میکنندوبعدی که به مشکل خوردن بدون درگیری روحی روانی ورفت امدزیادجدامیشن میرن،،این یعنی ازادی یعنی ارامش روح روان ،ایشالله خدابطلبونه همه جوانان ماروکه برن دانمارک،نروژ،سوئیس،اسکاتلند،اتریش یاخدا

منم مشکل بینایی دارم از ۱۵سالگی.. که درمان نداره  اضطراب شدید دارم که عذابم میده. بخاطرش از آد ...

سرمه اثمد طبق دستورش حتما مصرف بشه برا چشم 

بنفشه کنجدی هرشب داخل بینی برای سینوزیت

مصرف کاهو هر شب برای بیخابی برا اضطراب هم خوبه