2777
2789
عنوان

English Literature/ ادبیات انگلیسی

| مشاهده متن کامل بحث + 744 بازدید | 25 پست
امیدوارم به خوبی بگذره این دو ترم  رشته اولم فلسفه خوندم  این بار دومه دانشگاه میرم

انشالله موفق باشی 😇

چه جالب منم همینطور البته من اول اینو بعد یه رشته دیگه 😉😎

انگشت در حلق کردم و تمام خرافاتی را که به نام اعتقادات به خوردم داده بودند بالا اوردم، چیزی در من زنده شد به نام "انسانیت"... 
عهه موفق باشی😁میگم من امسال کنکور دارم یه سوال داشتم  رشته اموزش زبان بهتره واسه کار تو وزارت ...

ممنونم همچنین 🌹

راجع به این موضوع اطلاعی ندارم 🌹

زنانی که کتاب میخوانند، برای جوامع نابرابر و مردسالار خطرناکند. زیرا آنها با مطالعه میتوانند دنیایی بهتر را تصور، و برای به وجود آوردنش، مبارزه کنند .....🌾🧡🌱                                

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالله موفق باشی 😇 چه جالب منم همینطور البته من اول اینو بعد یه رشته دیگه 😉😎

چقد عالی 

همچنین شما موفق باشین🌹

زنانی که کتاب میخوانند، برای جوامع نابرابر و مردسالار خطرناکند. زیرا آنها با مطالعه میتوانند دنیایی بهتر را تصور، و برای به وجود آوردنش، مبارزه کنند .....🌾🧡🌱                                
عزیزم میشه از اینده شغلیت بگی  بعد تحصیلات امکان کار کردن تو چه شغلایی وجود داره؟

میشه تا دکتری همین رشته رو ادامه بدی و استاد دانشگاه بشی.

میشه آزمون استخدام معلمی بدی و تو مدرسه تدریس کنین.

تو تمام آموزشگاه و مؤسسات زبان تدریس کنین.

میتونین تو شرکت ها کار کنین .

میتونین تدریس خصوصی و آنلاین کنین

فکر میکنم سفارت هم میتونین استخدام بشین.

چرا رفتی رشته زبان

علاقه دارم

بازار کارش خوب نیس  کار براش هس ولی حقوقی نداره

از این لحاظ درسته

با تلاش و خلاقیت میتونن آزاد کار کنن و درآمد خوبی داره.

البته من شغلم مرتبط به این رشته نیست

از این لحاظ درسته با تلاش و خلاقیت میتونن آزاد کار کنن و درآمد خوبی داره. البته من شغلم مرتبط به ا ...

به سختی میشه پول درست حسابی ازش درآورد

وقتی میشه رشته بهتر رف تا کار راحت تر گیر بیاد چرا زبان

خودم زبان خوندم

لطفا اگه مشکل اعصاب و روان دارین برین دکتر تا ما مجبور نشیم بریم                 تاپیک تجربه من از بستری در بخش اعصاب🖋 
به سختی میشه پول درست حسابی ازش درآورد وقتی میشه رشته بهتر رف تا کار راحت تر گیر بیاد چرا زبان خود ...

با نظرتون موافقم.. سختی داره ولی شدنیه

منتهی زمانی که من این رشته رو انتخاب کردم شاغل نبودم.

الان اگه برگردم به عقب قطعا رشته ای مرتبط با شغلم انتخاب می‌کنم.