2821
2789
عنوان

دوستام میگفتن که

250 بازدید | 17 پست

ما همون در رده ای سنی 21و 22و اینا هستیم

گفتن که ما اگر بخوایم بریم بیرون فقط آماده میشیم و به خانواده میگیم ما رفتیم بیرون حتی گاهی وقتا نمیگیم کجا ! 

ولی من وقتی بخوام برم بیرون باید قبلش به مامانم بگم ، مامان من برم فلان جا ؟ یا مثلا با فلانی برم بیرون ؟ 

همشون تعجب کرده بودن فقط یکیشون که زن بابا داشت گفت ی روز زن بابام ازم پرسید من بلایی،به سرش آوردم که دیگ هیچوقت نپرسید ! 

و یکی دیگشم گفت من مامانم میگ دیگ تا ساعت هشت خونه باش ! 

شما بچه هاتون بهتون میگن ؟ یا اجازه میگیرن ؟

اللهم صل علی محمد و آل محمد ( برای برآورده شدن حاجت......🤍✨️.)

بنظرم کار مادرتون ازهمه درستره چرا ک اگررررر خدای نکرده اندازه سرسوزن براتون اتفاقی بیفته هم خبردارن ک کجایی و هم اینکه این مادره بیچارس ک ب هزاااارو یک نفر مخصوصا بابات باید جواب پس بده من ۳۱ سالم و ۸ساله ازدواج کردم هنوز ک هنوزه از بابام حساب میبرم بخدا

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

خب تواین۱۸سال آیاضررکردی واقعا

ضرر نه

ولی هر چیزی ب وقتش قشنگه

اما باز هم من با وجود تمام محدودیت ها به شکل کاملا هوشمندانه مادر گرامی رو میپیچوندم...و در نهایت فهمید🤣

ساکنان دریا پس از مدتی دیگر صدای امواج را نمی شنوند و اما چه تلخ است روایت غم بار عادت:/🙂
ضرر نه ولی هر چیزی ب وقتش قشنگه اما باز هم من با وجود تمام محدودیت ها به شکل کاملا هوشمندانه مادر ...

اره زیاداینکارروکردم ک بعدازچن روزمتوجه میشد

الانم میگم کاش ی چک بم میزد ونمیگذاشت برم

خیلی هم خوبه رفتار مادرتون.حتی بعد از ازدواج هم آثارش هست،حتی وقتی اینو واسه همسرت تعریف میکنی و خوشحالی رو تو چشماش میبیتی که داره میگه آفرین به این تربیت و این دختری که بزرگ کردن و مواظبش بودن و خانم بارش اوردن.

متـأهـل و مـتعهد.

اره زیاداینکارروکردم ک بعدازچن روزمتوجه میشد الانم میگم کاش ی چک بم میزد ونمیگذاشت برم

افرین دقیقا

ساکنان دریا پس از مدتی دیگر صدای امواج را نمی شنوند و اما چه تلخ است روایت غم بار عادت:/🙂
ضرر نه ولی هر چیزی ب وقتش قشنگه اما باز هم من با وجود تمام محدودیت ها به شکل کاملا هوشمندانه مادر ...

ماها فک میکنیم پیچوندیم. پدرومادرا به رومون نمیارن وگرنه می‌دونن چیکار میکنیم.

من موندم ما که همه مدله همه رو میپیچوندیم پس فردا نمی‌فهمیم بچمون میخواد بپیچونه یا نه! خنده داره والا.

ب‍ ‍ه  ن‍ ‍ا م [ ا ن‍ ‍س‍ ‍ا ن‍ ‍ی‍ ‍ت  ] ک‍ ‍ه‍   ز ی‍ ‍ب‍ ‍ا ت‍ ‍ر ی‍ ن   ر س‍....‍م‍ ‍ه ✓ ♂  i'm a man  ♂
ماها فک میکنیم پیچوندیم. پدرومادرا به رومون نمیارن وگرنه می‌دونن چیکار میکنیم. من موندم ما که هم ...

اره مامانم ۹۰ درصد اوقات میفهمید و خیلی شیک ب روم میاورد ولی خو چیزی نمیگفت

اره من ب بچم باید بگم من همه راهه رو رفتم بشین سرجات

اره مامانم ۹۰ درصد اوقات میفهمید و خیلی شیک ب روم میاورد ولی خو چیزی نمیگفت اره من ب بچم باید بگم م ...

ما همه راه ها رو هم که رفته باشیم  ، اون میخواد تجربه‌اش کنه. همون کاری که ما میکردیم. خلاصه سرمون اومد.

ب‍ ‍ه  ن‍ ‍ا م [ ا ن‍ ‍س‍ ‍ا ن‍ ‍ی‍ ‍ت  ] ک‍ ‍ه‍   ز ی‍ ‍ب‍ ‍ا ت‍ ‍ر ی‍ ن   ر س‍....‍م‍ ‍ه ✓ ♂  i'm a man  ♂
2825
2823
2791
2779
2792