سلام دوستان من۲۹هفتم و اطراف نافم چند تا جوش ریز زده نمیدونم چرا الان سعی کردم بترکونم که متوجه شدم نی نی پرید فک کنم ترسید مگ اون متوجه بشگون گرفتن پوست من میشه ؟نگران شدم نکنه دردش گرفت 🤕
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
منم مثل توام عزیزم هفته ۲۹ دور ناف جوش های ریز قرمز زده منم سعی کردم بترکونمشون ولی بیشتر شده بنظرم دست نزن بهشون. نمیدونم دلیلش چیه
غصه نخور میگذره، دفعه قبلی هم گذشت💔🙂. وفاداری لطف نیست، بخشی از اصالته. حوصله توضیح و فهموندن حرف هام بهتون رو ندارم اگه با من هم عقیده نیستی لطفا روپیامم ریپلی نزن👍
غصه نخور میگذره، دفعه قبلی هم گذشت💔🙂. وفاداری لطف نیست، بخشی از اصالته. حوصله توضیح و فهموندن حرف هام بهتون رو ندارم اگه با من هم عقیده نیستی لطفا روپیامم ریپلی نزن👍
به تاریخ سونو اعتباری نیست من ک همش فکر میکنم زودتر میشه
اره عزیزم نود درصد یک هفته تا ده روز جلو میوفته
نمیدونم فعلا نرفتم سونو برای هفته بعد بهم وقت سونوگرافی دادن