دخترپرانرژیومهربون مدیر استارتر عضویت: 1401/12/19 تعداد پست: 222 عنوان بیاین بگین چیکار کنم 49 بازدید | 6 پست پسر دایم خود با خود با مادر من قهر کرده مادر منم یه کسیه ک زود ناراحت میشه اینا بعد امروز مراسم ختم خالم بود پسر دایم به همه همه دست داد مامانمو رد کرد بنظرتون تیکه بندازم اگر اره چی بگم تو از چیزی که اعتقاد داری شجاع تر هستی از چیزی که به نظر میرسیقوی تر هستیاز چیزی که فکر میکنی باهوش تر هستی 😍❣ 1402/02/01 | 19:52 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
یرحآ عضویت: 1402/01/30 تعداد پست: 6844 چ بی ادبه جایی دورتر از خودم ایستادهام، به تماشای کسی که جای من زندگی میکند! و چه بیرحمانه تنهاست، و چه به ناچار قوی...🖤
دخترپرانرژیومهربون مدیر استارتر عضویت: 1401/12/19 تعداد پست: 222 چ بی ادبه مادر من ۵۰و خورده ای سالشه بعد اون ۳۰ اینا این یه بی احترامی بزرگ نیست؟ تو از چیزی که اعتقاد داری شجاع تر هستی از چیزی که به نظر میرسیقوی تر هستیاز چیزی که فکر میکنی باهوش تر هستی 😍❣
یرحآ عضویت: 1402/01/30 تعداد پست: 6844 مادر من ۵۰و خورده ای سالشه بعد اون ۳۰ اینا این یه بی احترامی بزرگ نیست؟ خیلی خیلیواقعا بیشعوره جایی دورتر از خودم ایستادهام، به تماشای کسی که جای من زندگی میکند! و چه بیرحمانه تنهاست، و چه به ناچار قوی...🖤
دخترپرانرژیومهربون مدیر استارتر عضویت: 1401/12/19 تعداد پست: 222 خیلی خیلی واقعا بیشعوره چی بگم تو از چیزی که اعتقاد داری شجاع تر هستی از چیزی که به نظر میرسیقوی تر هستیاز چیزی که فکر میکنی باهوش تر هستی 😍❣
یرحآ عضویت: 1402/01/30 تعداد پست: 6844 چی بگم حرفی نزن تا خودش بگه چرا اینکارا رو میکنه جایی دورتر از خودم ایستادهام، به تماشای کسی که جای من زندگی میکند! و چه بیرحمانه تنهاست، و چه به ناچار قوی...🖤
دخترپرانرژیومهربون مدیر استارتر عضویت: 1401/12/19 تعداد پست: 222 حرفی نزن تا خودش بگه چرا اینکارا رو میکنه اخه نمیشه که واقعا آدم عصبی میشه با اون قیافش کامپوزیت کرده کلا دندوناشو بیرون میزاره تو از چیزی که اعتقاد داری شجاع تر هستی از چیزی که به نظر میرسیقوی تر هستیاز چیزی که فکر میکنی باهوش تر هستی 😍❣