2777
2789
عنوان

دانش آموز کلاس هفتم که ازدواج کرد...😞

| مشاهده متن کامل بحث + 3848 بازدید | 91 پست

الان میان میگن 

ربطی ندارع 

کلاس هفتم داریم مثل یه خانوم بالغ رفتار می‌کنه ... 

خانوم بزرگسال هم داریم که رفتاراش بچه گونست ... 

😒😒😒😒😒😒 

من با این فکت مشکلی ندارم درسته اوکی ... ولی توجیه ازدواج سن پایین نمیشه بخدا 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دانش آموز منم  کلاس هفتم بود پارسال عقد کرد مامانش چند روز پیش دیدم با خوشحالی گفت چند ماهه دخترش رفته سر زندگیش نمیدونم چرا من نمیتونستم براش آرزوی خوشبختی کنم 🙂

به دنبال کدوم حرف و کلامی  سکوتت گفتن تمام حرفاست🌱

دقیقا منم😂😂 من اصلا حس میکنم بدون مامانم خیلی وقتا نمیتونم خودمو اداره کنم بعد فکر کن بخوای یه زن ...

دقیقااااا حتی فکرشم سخته من مهمون میاد خونه مون میرم اتاق خلوت میکنم بعد ازدواج باید برم با مهمونا بشینم؟؟؟عمرااا😂💔

هه

قانون بهش اجازه گرفتن گواهی نامه ،اجازه رانندگی،اجازه خروج از شهر یا کشور بدون رضایت پدر،اجازه باز کردن حساب بانکی،اجازه داشتن سیمکارت،و هزار تا چیط دیگه رو نمیده 

ولی این اجازه رو میده که ازدواج کنه 

عجب واقعا عجب

✯نامه‌ای به خودم:الان دیگه فقط تورو دارم مراقبم باش:)    ️
نمیدونم، من اصلا به روی خودم نیاوردم که ازدواج کرد، ولی همکاران میگفتن خودش تو کلاس گفت شوهرم مهندسه ...

پس اگه ازدواج کرده چطور میتونه بیاد مدرسه باید بره بزرگسالان دیگه 

روزی آید که دلم هیچ تمنا نکند 💜🌓
اینکه خودشونم می‌خوان بی تاثیر نیست  اینکه بعضیا واسه پسرشون میرن خواستگاری اینجور افرادی بی ت ...

خودشون هنوز به اون حد عقلی نرسیده ان که بخوان شاید ذوق لباس عروس و‌کیک چ مهمونی فقط باشه خانواده باید عاقل باشه