2777
2789
عنوان

دلم گرفته🖤

| مشاهده متن کامل بحث + 402 بازدید | 27 پست

درباره دلتنگی اصلا چی بگم؟! فقط اینو بگم که " طرف ِ " دلتنگ  همیشه ما بودیم !

ای آنکه مرا  بـُـرده‌ای از یاد  کجایی؟
بیـگانه شدی؟ دست مریزاد ! کجایی؟

در دام تــواَم  نیست مـرا راه‌ِگریزی
من عاشق این دام‌و توصیّاد  کجایی؟

محبوس شدم گوشه‌ی ویرانه‌ی عشقت
آوار ِ‌غمت بـر ســـرم افتـــاد  کجایی؟

آسـودگی‌ام   زنـدگی‌ام    دار و ندارم
در راه ِتو دادم همه بـر بــاد    کجایی؟

اینجا چه‌کنـم!  ازکه بگیـرم  خبرت‌را؟
از دستِ‌تو و نازِتو فریــــاد   کجایی؟

دانم که مـرا  بی‌خبـری می‌کُشـد آخر
دیـوانه شدم  خانه‌ات آباد    کجایی؟‍

هرکی به ما می‌رسه دکترای "حق با اونه" داره! 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

درسته که من خانوم نیستم و شرایط شماها رو نداشتم. اما متاسفانه به دلیل مطالعه ، کاملا دلیل دلتنگی شما رو درک می‌کنم .

یه دلتنگی که نمی‌دونی چته ، برا کی دلتنگی ، (یا ممکنه بدونی) اما اکثرا اینجوری‌ه و در شرایط شما کاملا طبیعیه. (البته می‌تونم دوسه صفحه مطلب بنویسم و حتی راهکار بدم اما ...)

خانوم ها که باید این چیزا رو بدونن یا برن بخونن و یاد بگیرن که تو همچین وقتایی به همدیگه کمک کنن ، متاسفانه کتاب نمی‌خونن! ... بعد من فقط بخاطر همسر احتمالی!!! رفتم صدتا کتاب تا بچه‌داری‌شو خوندم و حتی همه‌ی کارها رو یاد گرفتم فقط وقتمو هدر دادم.

بعضی وقتا میگم آخه این همه که خوندیم به چه دردی می‌خوره.

درسته که من خانوم نیستم و شرایط شماها رو نداشتم. اما متاسفانه به دلیل مطالعه ، کاملا دلیل دلتنگی شما ...

کتاب خوندن چیزیو حل نمیکنه..دلت وقتی خوش نباشه حتی مطالعه این چیزا دل گرفتگی رفع نمیکنه...

حذف ادمای اضافی از زندگی...🖤
کتاب خوندن چیزیو حل نمیکنه..دلت وقتی خوش نباشه حتی مطالعه این چیزا دل گرفتگی رفع نمیکنه...

آهاااا ☺️ عذرخواهی می‌کنم 🙏 من فک کردم برا افسردگی بعدش هستش ، مشخصه اشتباه کردم. گفتم اینو سریع جواب بدم.

واقعا درست گفتید دلخوشی خیلی مهمه اما ای کاش یه کوچولو می‌نوشتید برا چی دلتون خوش نیست.😔

گریه کردم  گریه هم  این بار  آرامم نکرد
هرچه کردم  هرچه ! آه  انگار آرامم نکرد

بی‌تو خشکیدند پاهایم ، کسی راهم ، نبرد
دردِ دل با سایه‌ی دیوار   آرامم نکرد

خواستم دیگر فراموشت کنم  اما نشد
خواستم اما نشد ، این کار   آرامم نکرد

ذوق شعرم را کجا بردی؟ که بعد از رفتنت
عشق و شعر و دفتر و خودکار  آرامم نکرد

آهاااا ☺️ عذرخواهی می‌کنم 🙏 من فک کردم برا افسردگی بعدش هستش ، مشخصه اشتباه کردم. گفتم اینو سریع جو ...

من عادت ندارم با کسی درد دل کنم

حذف ادمای اضافی از زندگی...🖤
ادما حتی ارزش حرف زدن ندارن

نمی‌دونم اون اتفاقی که باعث شده نگاهتون اینقد به آدما سیاه باشه چیه؟ اما خیلی دلم میخواد اون کسی که باعث این اتفاق شده رو ببینم. روح و روان و اعتماد شمارو خراشیده 😔